slika
slika
1 od 2

Roler za masazu lica + kamen

790 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
444
20
pre 7 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Marko I Marija 069 632-723 Dos
Član od 19.05.2011.
Svi oglasi
Dvostrani roler za lice izrađen je od žada, poludragog kamena koji pospešuje cirkulaciju, smanjuje otečenost i podočnjake, kao i vidljivost tamnih krugova.

Sastoji se od drške na koju su pričvršćena dva kamena u obliku valjka različite veličine, od kojih se jedan koristi za čelo i obraze, a drugi, manji za predeo oko očiju.

Umanjuje stres i napetost lica i vilice, poboljšava elastičnost i ublažava vidljive znake starenja. Rezultat je osvežena i revitalizirana koža.


Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa proizvodima za negu kože lica, koji se na ovaj način bolje apsorbuju.

Preporuka je da se roler drži u frižideru kako bi imao još bolji efekat protiv natečenosti lica, dok se kod upale sinusa preporučuje masaža preko suve i tople obloge.

 

Obezbedite svom licu najbolji spa tretman i to svakodnevno. Učinite svoju kožu zdravom, zategnutom  bez bora sa  Roller massager– Masazer za lice od žada.

Eliminišite pojavu bora i sitnih linija u predelju čela, brade, oko očiju i duž nosa, brade. Povećava limfnu drenažu, smanjuje nadustost i uklanja tamne krugove ispod očiju. Omogućiće Vam da uklonite napetost mišića i opustite kožu, pospešite cirkulaciju.

Veliki kamen možete koristiti i za druge delove tela poput leđa, ruku, nogu, a manji kamen je savršen za lice, predeo ispod očiju i druga teško dostupna područja.

Tokom masaže možete koristiti i eterična ulja kako bi postigli bolji evekat.

Način upotrebe:  Masazer za lice od žada se uvek koristi na čistoj, hidriranoj koži. Masaža se zapoćinje od ključne kosti, nastavlja se pokretima ka viličnoj kosti i bradi, zatim regije oko nosa, usana i brade, a na kraju završavate sa očnom regijom.

Pokreti masiranja su uvek u smeru na gore i ka spolja. Masazer možete držati u frižideru pre korišćenja kako bi obezbedili osecaj hlađenja i jos bolji efekat smanjenja otečenosti.

Obezbedite sebi svakodnevnu spa masažu u udobnosti svog doma.

Karaketristike:

Dimenzije: 14,5x5,5cm
Eliminiše pojavu bora i sitnih linija u predelu čela, oko očiju, duž nosa
Uklonite napetost  mišića i opustite kožu.
Povećava limfnu drenažu, smanjuje nadusost i tamne krugove ispod očiju
Podstiče cirkulaciju, vraća vitalnost kože
Tokom masaže možete koristi i eterična (nisu uključena u ponudu)

Praktični masažer za lice, poznatiji i kao roler, namenjen je opuštajućoj i regenerirajućoj masaži kože lica i vrata.
Masaža rolerom potiče prokrvljenost kože, ublažava podbulost i natečenost, osvežava i tonizira ten te pomaže boljoj apsorpciji proizvoda u rutini nege.
ID Oglasa: #111613167
Informacije

☆ D O B R A  P O N U D A ☆

Slanje pouzećem:  
Troškove slanja snosi kupac.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju.

Kontakt: 069/632-723

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.