slika
slika
slika
1 od 3

Rucni masazer

1.400 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
299
6
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar Pajic
Član od 19.09.2020.
Svi oglasi

Relax & Spin Tone - Ručni masažer koji tretira celo telo za kompletan trening
Poboljšajte cirkulaciju, relaksirajte umorne mišiće i počnite sa prevencijom napetosti u vratnom delu, leđima, rukama i drugim delovima tela
Ako masažerom masirate vrat, ramena i leđa, poboljšaćete cirkulaciju u ovom delu tela i umanjiti bol što dovodi do nestanka napetosti. Isto tako možete masirati i druge delove tela, posebno mišiće izložene prekomernom fizičkom naporu, na primer mišiće nogu i stopala.
Karakteristike: - poseduje snažan motor od preko 2.500 obrtaja u minuti- pouzdan i praktičan masažer koji radi preko strujnog napona na 220V- ergonomska drška sa potenciometrom za podešavanje brzine pogodna je svakoj ruci- roto glave unutar masažera lako prodiru duboko pod kožu čime se razbijaju masne naslage
U pakovanju: - masažer- talasasti nastavak- nastavak sa rolerima- grubi nastavak za negu peta- ravni nastavak od mikro-fibera- priručnik na engleskom jeziku? Ako želite da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima. ? Slanje se vrši postekspresom. Beograd licno preuzimanje.
Nisam uvek u mogucnosti da se javim, slobodno mi posaljite sms ili mi ovde posaljite poruku. Pogledajte i moje druge oglase.
ID Oglasa: #101821142
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.