slika
1 od 1

Vodootporne privremene tetovaze tribali 3

400 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
287
8
pre 7 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastara NS, zvati posle 13h
Član od 28.12.2010.
Svi oglasi
Vodootporne privremene tetovaze tribali. Dimenzije tetovaza su otprilike 16 x 2.5 - 3 cm. Cena je za komad. Lako se lepi i stoji par dana. Idealna stvar da probate kako bi Vam stajala prava tetovaza. Ne saljem tetovaze u vrednosti ispod 500 dinara. Licno u Novom Sadu ili saljem istog dana ukoliko porucite proizvod do 17h. NE SALJEM TETOVAZE U VRENOSTI ISPOD 500 DINARA, SAMO LICNO! Poruka na KP, mobilni, ili pozvati, ukoliko se ne javim odmah, zovem Vas cim stignem.

Kupac placa postarinu. Moguca je i uplata na ziro racun da bi ste smanjili troskove postarine. Mozete poruciti i direktno preko KP tako sto cete u poruci napisati svoje ime, prezime, adresu i broj telefona.

POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE, IMA PUNO RAZLICITIH TETOVAZA, MOZDA NADJETE NESTO INTERESANTNO ZA SEBE. SVI OGLASI SU AKTUELNI HVALA! 100% SIGURNA KUPOVINA!

ID Oglasa: #138154685
Informacije

VAZNO! Sve sto kupite, a posle kupovine utvrdite da Vam ne odgovara, da to nije to sto ste hteli i slicno, predmet kupovine necete moci vratiti nazad ili menjati. Sem u slucaju gde sam ja pogresio.



Nemojte me pitati nesto sto vec pise u oglasu, potrudite se pa procitajte!



Clanovima koji imaju negativne ocene sam procenjujem da li cu odgovarati na KP poruke!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.