slika
1 od 1

EPSOM Gorka SO

500 din

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
6.593
186
pre 21 dan
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Nena.chemlab
Član od 20.05.2014.
Svi oglasi

EPSOM  Gorka SO
za DETOKSIKACIJU, PODMALAĐIVANJE, LEPOTU, RELAKSIRAJUĆE KUPKE, MASAŽU

protiv REUME, ARTRITISA, PSORIJAZE, BORA, CELILITA, STRIJA, PROŠIRENIH VENA, OTEČENIH NOGU, GRČEVA U MIŠIĆIMA, ZAKREČAVANJA KRVNIH SUDOVA, NERVNE NAPETOSTI.

Epsom so, kristal, pl. kesa             1 kg             500,00 din.

Epsom so, kristal, pl. tegla             5 kg         2.050,00 din.

Epsom so, kristal, pl. kesa           10 kg          3.400,00 din.

                                                              

EPSOM so je najpogodniji transdermalni unos magnezijuma u organizam kroz prijatne relaksirajuće kupke, potapanje bolnih nogu u toplu kupku i stavljanje obloga na bolna mesta. Sprečava zakrečavanje arterija i stvaranje krvnih ugrušaka, sprečava stres i opušta telo. Otklanja bolove, reumu i grčeve u mišićima. Dubinski čisti kožu lica, uklanja mitesere, bubuljice, grubu kožu i bore lica, revitalizuje kožu glave i ojačava oštećenja krajeva kose.   Vraća belinu zuba, ojačava zubnu gleđ i sprečava bolest desni…  

 Neki od bezbrojnih zdravstvene prednosti uključuju DETOKSIKACIJU, opuštanje nervnog sistema, lečenje problema kože, proširene vene, otklanja bol u leđima i bol u udovima, , lečenje migrene, prehlade i zagušenja, uspešan u borbi protiv celulita i strija. . .



ID Oglasa: #51472913
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.