slika
slika
1 od 2

Angel tester Thierry Mugler parfem

22 €

Beograd | Palilula
2.055
48
pre 14 dana
Odgovara na 22% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi
Angel tester Thierry Mugler parfemi testeri
Angel od Thierry Mugler je izrazito ženstven, raskošan, senzualan i moćan ženski parfem. Ovaj parfem se otvara notama dinje, kokosa, mandarine, kasije, bergamota i šećerne vune. U srcu ovog veoma luksuznog i elegantnog parfema su med, kajsija, kupina, šljiva, orhideja, breskva, jasmin, đurđevak, crveno voće i ruža, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota tonke, ambera, pačulija, mošusa, vanile, crne čokolade i karamela. Bez obzira na mnoštvo slatkih nota ovaj parfem se nikako ne doživljava kao dečji, već kao izrazito seksi, privlačan i zavodljiv. Parfem Angel dolazi u veoma luksuznoj i raskošnoj bočici u obliku nebeske zvezde sa srebrnim sjajnim poklopcem da podseća na svetlucavi sjaj parfema unutra. Angel  je dobio nevjerovatno priznanje odmah poslije lansiranja, ovaj parfem u obliku zvjezde je postao zaista omiljen među mnogim "zvjezdama". Samo mladi i drski dizajner je mogao da se usudi na pravu revoluciju u svijetu mirisa 80-tih godina.  Angel  je prava paleta mirisnih emocija, toliko gurmanski i topao sa sakrivenim oštrim i čak oporim notama kao kraci zvijezde.   Veseo je kao Nova godina jer je u njemu puno slatkiša: šećerne vate, ušećerenih badema, čokolade. Ali bez obzira na obilje slatkog, miris se nikako ne doživljava kao dječiji, već zavodi i privlači pažnju svojom nevjerovatnom ženstvenosti. Svjetla i vazdušna visoka nota prethodi voćnu harmoniju od Passion fruit-a, ananasa, breskve i kajsije. Kompozicija se zasniva na pačulijama sa tragom čokolade i ostalog slatkog izobilja za svaki ukus: vanilija, med i karamela.  

░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░ ================================ஜ۩۞۩ஜ=============================
ID Oglasa: #48605996
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.