slika
slika
slika
1 od 3

Guess seductive edt 75ml

23 €Fiksno

Niš
325
14
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Oneparfemi Nis
Član od 17.10.2015.
kp izlog

Guess seductive edt 75ml

Mogućnost poručivanja parfema i kojih nema među oglasima.  

Lično preuzimanje u Nišu i Leskovcu ili dostava kurirskom sluzbom, nemamo lokal gde mogu da se razgledaju parfemi ili probaju.  
Troškove dostave snosi kupac. Svaki paket je dobro upakovan i obezbeđen za transport. Za oštećenja u transportu odgovorna je kurirska služba.  
Ukoliko primetite bilo kakva oštećenja na paketu, prijavite kuriru pre preuzimanja.  
Cene su podložne promenama, ukoliko aktuelna cena nije kao naznačena cena na oglasu, odmah ćemo Vam to napisati.  
Ukoliko parfem nismo u mogućnosti da nabavimo, obavestićemo Vas do datuma isporuke.   Parfemi se uglavnom poručuju i na isporuku se čeka nekoliko dana.  
Parfemi tokom vremena pretrpljuju određene reformulacije, zbog zakonskih propisa koji se odnose na proizvodnju kozmetike koje nekada znaju da utiču na trajnost a nekada i na sam miris parfema. Ukoliko sumnjate u originalnost, nemojte trošiti ni Vaše ni naše vreme.  
Ocene i zadovljni klijenti su nasa garancija da kupujete sigurno. Iz svega navedenog razmislite da li Vam uslovi kupovine odgovaraju. Reklamacije ne primamo.  
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju. Mozete nas kontaktirati preko sajta KP ili na poziv, sms ili viber/watsapp 0606511151 
instag : one_parfemi

SRECNA KUPOVINA 

ID Oglasa: #112689222
Informacije

Zbog prirode posla, u velikom broju slučajeva u prepodnevnim casovima neću biti u mogućnosti da se javim na poziv pa Vas molim da me prvenstveno kontaktirate putem (SMS, Viber, WhatsApp, Kupujem Prodajem) a ja cu cim budem u mogucnosti odgovoriti. Hvala 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.