slika
1 od 1

Lady million tester parfem 80ml

35 €

Beograd | Palilula
978
19
pre 8 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi
Lady million tester parfem 80ml
-100ml EDP!  
Ovo je sigurno:  
  • Tester AAA klase = PRVA klasa
  • Njegova postojanost je odlicna
  • Najbolji tester parfemi 270 komada 

**NAJBOJLI POPUST NA INTERNETU PARFMA AAA PRVE KLASE! ! !  
Licno u Beogradu ili Postexpres. **

Paco Rabanne predstavio je muški miris 1 Million 2008. i ženski miris Lady Million 2010. godine. Mirisni par inspirisani ekstravagancijom, zlatom i bogatstvom postao je veoma popularni. Novi mirisni par kolekcije 1 Million Privéi Lady Million Privédolazi ne ljeto 2016. godine.

„ Crveni tepih, fotografi i reflektori. Hollywood, Pariz, London, Sankt Peterburg. Luksuz, bogatstvo, glamur, ispraznost. Malo dosade i predoziranja bla bla bla. Pogled desno i namigivanje. Klik! Uzima njenu ruku i vodi je. Zajedno, oni bježe, da se izgube i sakriju. Ona je Bonnie u njegovom Clydeu. Na vatrenoj liniji je čisto zadovoljstvo izluđujućeg, okrepljujućeg adrenalin koji se održava neizvjesnosti. Sef se otvara pucketanjem prstiju. Oni su tamo. Iskričavi, intenzivan i plemeniti: poznata zlatna poluga i drzak dijamant. Kad se vrata zatvore iza njih, a svijet je u žestokoj potrazi, partneri u zločinu pregledavaju film u privatnosti. U zoru, oni su nestali. Legendarni miris zadržava se u zrak. Prst na usne. Šta je to bilo? Pssst . . . Tišina je zlatno. Budućnost je njihova. “ (via press release)

Lady Million Privékreira parfimerka Anne Flipo kao miris očaravajuće i neodoljive žene. Nova kompozicija postaje hipnotična, duboka, senzualna i orijentalna. Kompoziciju otvaraju cvijet narandže i drvene note. Heliotrop, vanilija i malina čine srce parfema, položeni na toplu bazu pačulija, kakaoa i meda.

Modeli kampanje su Hana Jirickova i Sean O’Pry. Zlatne bočice Privépostaju intenzivnije i tamnije sa nijansama ambera.

ID Oglasa: #47614798
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.