slika
slika
1 od 2

212 MEN NYC - Carolina Herrera

25 €

Beograd | Palilula
1.603
39
pre 13 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Dejan
Član od 14.04.2012.
Svi oglasi

> > AKCIJA 212 MEN NYC - Carolina Herrera

Naše tester parfeme odlikuje:

  • Najbolji kvalitet parfema testera
  • Najniza cena u odnosu na kvalitet
  • Tester AAA klase 100%
  • Njegova postojanost je odlična
  • Vrhunski tester parfemi prve klase
  • Veliki izbor preko 280 parfema testera

212 Men od Carolina Herrera-e je muževan, harizmatičan, dinamičan i uzbudljiv parfem namenjen muškarcima koji žive u velikom gradu, i vole taj grad. Ovaj parfem predstavlja New York i njegov dinamičan život, a otvara se notama začina, petit graina, lavande, zelenog lišća, grejpfruta i bergamota. U srcu ovog šarmantnog, dopadljivog, energičnog i elegantnog parfema su đumbir, zeleni biber, gardenija, ljubičica i žalfija, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota labdanuma, sandalovine, mošusa, drveta guaiac, vetivera i tamjana. Parfem Carolina Herrera 212 Men je napravljen u modernoj i elegantnoj bočici.

Parfem za mlade, ovo je miris New Yorka, osjećaj života. Dizajn bočice predaje zamisao dizajnera mirisa – savremeni, gradski, harizmatični, unikatni kao New York. Parfem je optimističan, simbol energije i radoznalosti savremenog muškarca koji živi u velikom gradu, New Yorku, i voli taj grad.

   Visoke note su svježe: lišće citrusa, svježe pokošena trava i začini. Sredne note su začinjeni, cvjetni i zeleni: džumbir, zeleni biber i gardenija. U bazi je sandalovina, tamjan i mošus 212 Men  je predstavljen 1999.

 Carolina Herrera je prvenstveno žena od stila i elegancije, a tek sa 42 godine je postala slavna modna kreatorka poznata po ženstvenim linijama. Najpre je Carolina sebi kreirala parfem, ali je ubrzo shvatila, da to zadovoljstvo mora da podeli i sa ljubiteljima cvetnih mirisa. Najpopularnija parfemska kolekcija joj je Carolina Herrera 212, koja ima više vrsta –  CH 212 Sexy, CH 212 VIP, CH 2012 Pop!  i za mušku i za žensku populaciju.  Carolina Herrera parfemi su za mlade, ambiciozne osobe, koji osećaju ritam života. Inspirisani su duhom New York-a, predstavljaju simbol energije i radoznalosti onih koji vole ovaj veliki grad.  Carolina Herrera parfemi koje možete kupiti online upravo ovde su atraktivni, sofisticirani i misteriozni. Kompoziciju otvaraju sveži cirtusi, srce je začinsko i čine ga biber, kardamon i cveće uglavno

 Mirisna grupa:

drveni cvetni mošusni

   Gornja nota:

začini, petit grain, lavanda, zelene note, grejpfrut, bergamot

   Srednja nota:

đumbir, zeleni biber, gardenija, ljubičica, žalfija

   Bazna nota:

labdanum, sandalovo drvo, mošus, drvo guaiac, vetiver, tamjan

 =================================۩۞۩============================= ░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░ ================================۩۞۩=============================

Licno u Beogradu ili Postexpres.   Slike šaljem na Viber ili e-mail. 065/900-9993 

ID Oglasa: #53099887
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.