slika
slika
1 od 2

ACQUA DI Parma Cipresso DI TOSCANA / 150ml / UNISEX Original

77 €

Beograd
697
7
pre 5 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
AUTODELOVI PARFEMI ORIGINAL BG
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi


Brend: ACQUA DI PARMA Zapremina: 150ml Tip: EDT Toaletna voda Zemlja Porekla: Italija

 

060/0110508

069/3056347

 

Parfem Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Cipresso Di Toscana parfema Acqua Di Parma. Razmažite se kada poželite malo Blu Mediterraneo Cipresso Di Toscana za žene. Dizajniran od strane Acqua Di Parma, ovaj ugodan miris stvara bujnu aromu koja traje satima. Iako je Blu Mediterraneo Cipresso Di Toscana objavljen tek 2005. godine, ovaj elegantni miris nudi klasičan miris. Ova nebeska aroma unosi note petitgraina, žalfije, bosiljka i pačulija sa primjesama sočnog grejpa i savršena je za svečano i ležerno nošenje.


Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na original-parfem. rs ! U našoj ponudi pronaći ćete hiljade brendiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvesto svjetskih proizvođača.

U ponudi imamo preko 2500 parfema ORIGINALA i originalih testera, kozmetiku MAX FACTOR , Setove za paklone sa kupkom ili body losionom U ponudi imamo najpoznatije parfemske bestselere poznatih brendova poput :  


Uz parfemske i toaletne vode, također nudimo i mirisnu kozmetiku i prekrasno upakovane poklon setove parfema koji su idealan poklon i za žene i za muškarce

Proizvode koje kod nas kupujete nabavljamo isključivo od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.

Zašto smo tako pristupačni? Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alko
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alko
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoh
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoh

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel:  011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon:   060/0110508   069/3056347 0612040850

ID Oglasa: #87925635
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.