slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

HUGO BOSS IN MOTION (Novo pakovanje) Original/ 100ml / Muški

44 €

Beograd | Zemun
1.162
39
pre 17 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovanka
Član od 19.04.2016.
Svi oglasi
Brend: Hugo Boss
Zapremina: 100 ml
Tip: EDT Toaletna voda
0600110508
0693056347
0612040850

Posetite nas sajt parfemi-original. rs
Pogledajte moje ostale oglase.
Cene su sklone  promenama   nisu fiksne(proverite putem poruke na kp ili nas kontaktirajte) , kako ovde tako i na nasem sajtu (zavisi od trenutne nabavne cene )

Opis parfema Hugo Boss Boss In Motion

Moderna i dinamična toaletna voda Boss In Motion branda Hugo Boss je doslovno napumpana adrenalinom. Namijenjena je za muškarce koji slijede svoje instinkte, pomiču granice svojih mogućnosti te pobjeđuju sve životne izazove.

  • senzualni seksi fougè re miris
  • za aktivnog i samouvjerenog muškarca
  • miris pogodan za svaki dan u godini

Sastav mirisa
Glava mirisne kompozicije se sastoji od blistavog bergamota, svježeg bosiljka, sočne naranče i od krhkih latica ljubičice. U dinamičnom i začinskom srcu se skrivaju akordi ružičastog papra, slatkog cimeta, kardamoma i muškatnog oraščića. Toplu, čvrstu i izrazito drvenu bazu dopunjava dodatak senzualnog mošusa.

Priča o mirisu
S toaletnom vodom Boss In Motion bit ćete spremni ići „ punom parom“ bilo kad i bilo gdje. Zaobljeni minimalistički flakon u sebi odražava dinamičnost, akciju i pokret karakterističan za ovaj miris. Predstavljen je 2002. g.

Sastav Glava

bergamot, bosiljak, list ljubice, naranča

Srce

cimet, kardamom, muškatni oraščić, ružičasti papar

Baza

drvene note, mošus, sandalovina, vetiver

Vrsta mirisaorijentalni


U ponudi imamo preko 2000 parfema ORIGINALA i origimalih testera, kozmetiku MAX FACTOR , Setove za paklone sa kupkom ili body losionomORIGINAL PARFEMI ORIGINAL TESTERI ORIGINAL PARFEMI ORIGINAL SETOVINalazimo se u Zemunu i tu se moze preuzeti licno u toku dana ili saljemo i pouzecem na adresu  250 din postarina fiksna!  Besplatna dostava ZEMUN NOVI BEOGRAD STARI GRAD . . . .

069/3056347
060/0110508
WhatsApp Viber
ID Oglasa: #81348634
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.