slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Vila ARIANA - Iznajmljivanje na dan

120 €

Beograd | Voždovac
2.242
31
pre 18 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Stankovic
Član od 22.10.2016.

Vila Ariana nudi svoje gostoprimstvo u pre svega prelepom, komfornom i prijatnom za boravak objektu, udaljenom samo 15 kilometara od Beograda, u središtu bujne vegetacije i čistog vazduha.

Vila je građena namenski, za uživanje vikendom i  odmor, sa velikim akcentom na komforu. Ima 250 kvadrata, a okružena je sa dvadeset ari zelenih površina i letnjikovcem u etno stilu. Vila Ariana nudi opciju kratkoročnog iznajmljivanja na dan ili više.

Sem komfornog smeštaja i letnjikovca, svi gosti imaju mogućnost da koriste dva zidana roštilja, sač, kotlić kao i  teren za mali fudbal.

Unutrašnjost vile je kvalitetno opremljena i  vrlo funkcionalna. Sve sobe su velike i samim tim vrlo komforne za boravak gostiju.  

U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom , hodnik i toalet. Na spratu se nalaze dve velike spavace sobe. Svaka soba ima svoj toalet ukljucujuci i dnevnu tako da se na spratu ukupno nalazi 3 toaleta. Dnevna soba je prilično velika krasi  je  kamin i veliki broj udobnih garnitura za sedenje, tako da je idealna da u njoj provedete svoje najlepše trenutke okruženi prijateljima.

Maksimalni broj osoba koji može prespavati u vili: 10.

Gostima je na raspolaganju pribor za jelo, čaše, escajg, higijenski elementi, klima, WI-Fi, televizor  kao i muzički sistem sa ozvučenjem koji možete koristiti.

Grejanje je etažno, sistem radijatora je rasprostranjen u celoj kući. Pa je u celom objektu jako toplo.

Dozvoljeni su kućni ljubimci.

Vila se se nalazi u Barajevu, i do nje se vrlo lako dolazi. U dvorištu imamo parking za 5,6 automobila.

Cenovnik:

 

Cena vikend dani – 140 € po noćenju za najam celog objekta
Cena radni dani – 120 € po noćenju za najam celog objekta

 

Informacije i rezervacije:

+381 60 434 66 99
+381 60 434 66 44

ID Oglasa: #107237467
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.