slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Poslovni prostor Čair 240m2

2.000 €

Niš
900
2
pre 8 dana
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Avenija, Reg. Posrednika 669
Član od 05.09.2018.
Svi oglasi

POSLOVNI PROSTOR –  ČAIR – 240m2 -  U prilici smo da vam ponudimo poslovni prostor za izdavanje pogodan za advokatsku kancelariju, javnog beležnika, ordinaciju, polikliniku, vrtić. . . . a u blizini svih vitalnih ustanova u gradu.

Prostor se sastoji od dve odvojene stambene jedinice, a obe se sastoje od prizemlja i sprata koji su povezani unutrašnjim stepeništem.

Jedna stambena jedinica je površine 133m2. U prizemlju je ulazni hodnik, prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i kupatilo. Sprat se sastoji od galerije i tri odvojene spavaće sobe i kupatila. Na podovima je parket i keramika, dok je na stepeništu granit. Stolarija je aluminijum - drvo, odrađena je i hidro i zvučna izolacija.

Druga stambena jedinica je površine 107m2, gde se prizemlje sastoji od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom koja je predvojena šankom, mokrim čvorom. Sprat se sastoji od dve odvojene spavaće sobe i kupatila. Na podovima je kvalitetniji laminat, dok je stolarija aluminijum – drvo. Takođe je odrađena i hidro i zvučna izolacija.

Zakupac ima mogućnost da izvrši rekonstrukciju unutrašnjosti prostora prema delatnosti kojom se bavi. Jedino kuhinje koje su odrađene po meri i uvežene iz inostranstva ostaju kako jesu.

Obe stambene jedinice imaju odvojene strujomere, dok je vodomer zajednički. Mogućnost parkiranja ispred objekta. Ispred prostora se nalazi lepo uređeno dvorište. Objekti poseduju interfon.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti.  

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

ID Oglasa: #100165637
Informacije

KONTAKT: 018/515-211, 0677/000-111

 

ADRESA: VOŽDA KARAĐOĐA 5/2, NIŠ 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.