Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili Zamena

Cena: 65.000,00 € - Fiksno
(Zamena moguća)
Viđeno: 439 puta
Prati: 7 korisnika
Aleksandra offline
Član od 18.09.2018.
Svilajnac
Kliknite za broj telefona
Svilajnac, Lukovica.
Za beg iz velikog grada.  
Za vikend, za miran život, za novi stil života!  
Jedna od onih kuća koja već na sam pogled odiše mirom, elegancijom i nečim što je već gotovo zaboravljeno, stilom koji nas ostavlja bez reči, svojom jednostavnom a tako upečatljivom lepotom.

 80 m2, uknjižena!

Prostor koji je ispunjen svetlošću, Kuća koja je već od arhitektonskog rešenja u potezima jasnih linija odudara od bilo čega već poznatog. Jasan je cilj i želja za udobnim, modernim životom.

Spatna, na sredini placa, sa dve etaže koje se dopunjuju, Sa urednim i estecki uklopljenim dvorištem. Kuća koju mnogi sanjaju, a koja se eto nekad može naći u u oglasima.  

Na prvoj prizemnoj etaži su sve prostorije za život. Veliki dnevni boravak, sa kuhinjom, i trpezarijom, kao i dve velike spavaće sobe i kupatilo.

Kuća je novije gradnje i zadovoljava sve standarde, kao što su PVC ugradna stolarija sa komarnicima, sopstveno etažno grejanje na čvrsto gorivo.

Ugradni nameštaj, novi plakari i kuhinja koji su u ceni opreme kuće, sve izuzetno kvalitetno, moderno i novo.

Jedna od onih kuća u koje poželimo odmah da se uselimo i gde imamo osećaj da samo  nas čeka. Gde gotovo da nemamo želju da ništa menjamo, već samo da što pre bude naša. Zato liči na san.

Slike pokazuju više od oglasa, kaže se obično, a kod ove kuće je to možda i drugačije, jer jer sve u prirodi i  lepše je od slika.

Mogućnost formiranja još dve spavaće sobe u potkrovlju.
Aleksandra 064/2233-032

Slika 1 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 2 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 3 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 4 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 5 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 6 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 7 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 8 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 9 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 10 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 11 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 12 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili ZamenaSlika 13 - Kuća, Svilajnac, Hitno, Prodaja ili Zamena
60.507 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 30.09.2020.
kup sred prod
117,23 117,58 117,93