Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nekretnine | Kupoprodaja > Kuće

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Mobilne kuće Dream Home

Kontakt

Sasa
Beograd
Član od 06.12.2017.
Svi oglasi
11.803
230
pre 3 dana

Mobilne kuće su mobilni objekti i mogu se prebaciti sa jedne na drugu lokaciju.   Zakon ih ne tretira kao građevinske objekte,   za njihovo postavljanje nisu potrebne komplikovane procedure izdavanja građevinskih i upotrebnih dozvola ili prenamene zemljišta.

Dream Home mobilne kuće proizvodimo u četiri veličine: 30, 40, 50 i 60m2.  Vrhunska termo izolacija čini ih toplim u zimskom periodu i prijatnim u vrelim, letnjim mesecima, a kvalitetni materijali i profesionalna izrada otpornim i sigurnim u svim vremenskim uslovima, pružajući jednak komfor i ugođaj kao zidani ili montažni objekti. Bez gradilišta, prašine i dugog čekanja. Ključ Vam predajemo za 30 dana.  

Spoljni zidovi izvode se od panela drvene sendvič konstrukcije sa termoizolacionom ispunom debljine 100 mm. Unutrašnja strana spoljnih zidova obložena je knauf zidnim oblogama, dok je spoljna fasada obložena paropropusnom folijom i završno brodskim podom od 20mm na način da se obezbeđuje ventilacija spoljnog sloja zida. Za pokrivanje kuće predviđen je plastificirani krovni lim uz termoizolacioni sloj debljine 200mm. Konstrukciju Dream Home modela nosi masivna, profilisana, čelična šasija sa točkovima. Nakon pozicioniranja, kuća se podiže na odgovarajući broj potpornih stubova što dodatno obezbeđuje stabilnost kuće i apsolutni osećaj boravka u zidanom objektu sa temeljima.

Dream Home mobilne kuće isporučujemo u tri nivoa opreme: Basic, Superior i Green,  a u cenu su uračunati kuhinja sa belom tehnikom, opremljeno kupatilo, led rasveta sa električnom galanterijom. . . , tj. sve osim pokretnog nameštaja.

Sigurni da će Dream Home mobilne kuće zadovoljiti sve zahteve kupaca u okviru deklarisanih tehničkih mogućnosti propisanih od strane proizvođača, na svaku prodatu Dream Home mobilnu kuću dajemo garanciju u trajanju od 10 godina.  

ID Oglasa: #108227095
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.