slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PLANETSPORT Decije cipele Adidas

6.500 din

Vrnjačka Banja
Kao novo - nekorišćeno
521
3
pre 6 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Planetsport online
Član od 04.10.2015.
Svi oglasi

Adidas TERREX MID GTX su dečije cipele za planinarenje dizajnirane da pruže stabilnost i zaštitu na trejl stazi.  Gornjište je napravljeno od izdržljivog ripstopa, sa oblikovanim TPU ojačanjem na prstima koje pruža dodatnu zaštitu. Postavljeno je GORE-TEX vodootpornom i veoma prozračnom tkaninom koja pomaže stopalima da ostanu suva i komforna. Srednji đon je ispunjen EVA penom za udobnost svakog koraka. Reflektivni elementi pružaju bolju uočljivost prilikom kretanja. Continenta gumeni đon izuzetno prianja na različite površine, garantuje stabilan i siguran hod, čak i na mokrim i klizavim terenima.  

EF0225 brojevi: 36, 37, 38, 39.

Celokupan nas asortiman mozete videti klikom na Svi oglasi

PORUCIVANJE:   
Proizvode mozete poruciti pozivom na broj telefona 063/ 599299 ili slanjem poruke na isti broj ili preko sajta.
SLANJE:  Kurirskom službom DailyExpress 
PLAĆANJE:  Pouzećem
ZAMENA:  Vrši se o trošku kupca
VIŠE O NAMA:  Uspesno se bavimo prodajom muske, zenske i decije odece i obuce vise od 15 godina.  Proizvode koje plasiramo su original i dobijate ih u originalnom pakovanju sa deklaracijom.

Uverite se u nas kvalitet i preporucite nas prijateljima

ID Oglasa: #126190195
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.