slika
slika
slika
1 od 3

Ulosci za cipele sa magnetima

350 dinZamena moguća

Merošina
Kao novo - nekorišćeno
1.090
48
pre 14 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saleks Alati ✅
Član od 29.11.2011.
Svi oglasi

Uložak za cipele sa magnetima 30cm AKMA predstavlja terapeutsko sredstvo za blagu, trajnu i produženu stimulaciju akupresurnih tačaka u zoni stopala (tabana). Najbolji efekat magnetoterapije postiže se preko stopala.  Magneti pored delovanja magnetnim poljem deluju i akupresurno na taban. Sopstvenim težinom i pritiskom na magnet vrši se akupresura određenih akupresurnih tačaka u tabanu. Istovremeno „ jež“ uloška dodatno masira taban i pospešuje cirkulaciju.

Uložak svojom konstrukcijom utiču da se stopala, kao i celo telo, postave u anatomski pravilan položaj. Efekti:

  • Pozitivan uticaj na ravna stopala, bol u stopalima i nogama
  • Pravilan položaj kičme
  • Smanjuje se problem sa čukljevima
  • Poboljšanje periferne cirkulacije
  • Postavljanje tela u anatomski položaj
  • Dugotrajna akupresura tabana sa magnetima AKMA
  • Olakšava dugotrajno hodanje i stajanje

Opis:  Uložak je izrađen od posebnog medicinskog plastičnog materijala koji u direktnom kontaktu sa stopalom-kožom ne izaziva iritacije, alergije niti oštećenja kože.  Konstruisan je tako da stopala i celo telo zauzmu anatomski pravilan položaj. U uložak je ugrađeno 10 mikromagneta tipa AKMA dimenzija 6mm i 12mm koji na svojoj površini imaju jačinu magnetnog polja od 60 mT (600 Gausa). Orijentacija magnetnog polja je takva da se prema koži nalazi uvek severni magnetni pol. Radijus dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1 mT kao minimalnu za efikasno delovanje) je po prečniku 17mm a po dubini 10 mm, za magnete od 6mm, dok kod magneta od 12mm, radijus delovanja je 35mm a po dubini 20mm. Površine magneta su zaobljene, glatke i bez oštrih ivica. Magneti su keramički i potpuno su nereaktivni u kontaktu sa kožom, sluzokožom kao i bilo kojim drugim materijalom ili hemikalijom. Magneti su naučno ispitani i ispunjavaju sve medicinske norme i standarde za stimulaciju humanog materijala, bez štetnih posledica.

Delovanje:  Stimulacija akupresurnih tačaka u zoni tabana i ubrzavanje lokalnog metabolizma na nivou ćelije, u zoni dejstva.

Upotreba:  Ulošci se koriste za stimulaciju rada untrašnjih organa, korekciju telesne težine (smanjenje), protiv bolova u zglobovima, stresa, nervoze, depresije, loše cirkulacije (hladna stopala), zamora i nesanice.  Već na početku upotrebe dolazi do povećanja energetskog nivoa i boljeg opšteg stanja organizma kao i postepene eliminacije bola.

Ulošci su univerzalni i odgovarajuća veličina se može dobiti opsecanjem makazama, prema veličini cipele. Peru se po potrebi, mlakom vodom i sapunom. Sušenje na vazduhu.

Keramički magneti AKMA imaju neograničenu garanciju kada je reč o njihovom magnetnom delovanju, fizičkim i hemijskim osobinama. Apsolutno su postojani u svim uslovima.

ID Oglasa: #105815000
Informacije


NIJE MOGUĆE LIČNO PREUZIMANJE

 

Iskljucivo prodaja preko kurirskih sluzbi

 

Članovi bez ocena i sa negativnim ocenama se automatski blokiraju zbog rizika od povrata paketa,

 

Ako nemamo neki artikl radimo brzo na nabavci ili brišemo oglas

 

Poručenu robu do 12h šaljemo istog dana

 

Isporuka 3 do 5 dana

 

Ne saljemo robu na KiM

 

Nisam pravno lice/firma

 

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.