slika
1 od 1

Radna patika Wurth Jogger Black (Plitka bez lima)

6.750 din

Odžaci
Novo
8.967
109
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
SZTR ,,PEŠIĆ''
Član od 12.07.2019.
kp izlog

Patike su nove.  
Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.   

Radna cipela Jogger Black O1 stepena zaštite je napravljena od kombinacije prevrnute kože i tekstila . Unutrašnja postava je od komfornog i mekanog tekstila. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost Đon je napravljen od TPU - termoplastičnog elastomera što mu daju temperaturnu otpornost na temperature od - 40c do +100C. Protiv klizni je, otporana na abraziju i dejstva ulja. Ne sadrže metalne delove potpuno su METAL FREE. Poseduje shock apsorber u predelu pete.

Isporuka se vrši na teritoriji cele Srbije putem kurirske službe na Vašu kućnu adresu.  
Pogledajte kompletnu našu ponudu.  
Za sve informacije pozovite: 0692205107

Veličina:  40-47

Nudimo veliki izbor električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektro materijala, okova, gvožđarskog programa, htz opreme, proizvodi za domaćinstvo, vodovod i kanalizacija,  baštenski program i još mnogo toga.  
Kod nas možete pronaći i veliki izbor poznatih brendova kao što su: Villager, Makita, Bosh, Black&Dacker, Wurth, Elzet, Philips, Hemmax, Ceresit. . .  
Pored ovog asortimana robe, nudimo i širok asortiman ribolovačke opreme: štapove, mašinice, udice, varalice, najlone…

ID Oglasa: #81074120
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.