slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna, vintage jakna FASZINATION br. 27-VRH! NOVA!

8.000 din

Ivanjica
Korišćeno
426
5
pre 13 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Vrhunska, vintage kožna jakna nemačkog brenda FASZINATION. Lice jakne je od najkvalitetnijeg, laganog, mekog kozjeg velura ( što u žargonu zovemo jelenska koža ) u tamnijoj nijansi braon boje. Naličije je od vrhunskog platna, mešavine poliamida i acetata u štraftama belo-plavo-braon boje. Jakna je klasičan vintage-bomber model, jednostavna, a vrhunska, sa kopčanjem pomoću dugmadi, ima jake, zdrave rendere na kragni i na dnu u braon boji! Takođe ima dva velika spoljnja dupla džepa ( za šake i ostalo ) sa preklopom i dva ravna unutra sa zipovima za razne namene. Ekstrakvalitetna jakna jakna, nemački kvalitet, ide uz sve modne kombinacije!  
Evropska veličina jakne je br. 27 ( to je broj 54 za niže osobe ), a dimenzije su sledeće:    
-Ramena: 61 cm
-Pazuh: 70 cm
-Rukavi: 59 cm
-Poluobim: 62 cm sužava se zbog ranfle na 44 cm
-Duzina: 70 cm
Jakna je verovatno nova, tj. mislim da nije nošena, jer izgleda kao nova bez etikete sa cenom! Perfektna za prelazne periode i leto! Prelepa i prekvalitetna jakna! VRH! VRH! VRH!
Napomena:    Ne može da se uslika verodostojno, tj. mnooogo je izglednija uživo!

ID Oglasa: #138374184
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.