slika
slika
1 od 2

Lords Of The Underground

1.300 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd
133
3
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Top Majica
Član od 04.07.2020.
Svi oglasi

- LORDS OF THE UNDERGROUND - Zenske majice u svim velicinama .  

Digitalna stampa majica sa najkvalitetnijim bojama . majice su od 100% Umbro pamuka , poprilicno udobnijeg i kvalitetnijeg od klasicnog pamuka. Grafika je vecno postojana , nije kao neke druge metode stampe gde je samo pitanje posle kog pranja ce se isprati ili ispucati . Mozete se odluciti za neki nas motiv iz ponude ili pak poslati vasu sliku da odstampamo na majici.   Velicine mozete videti u nastavku , za svaku nedoumicu oko izbora mozete nas kontaktirati da pomognemo oko izbora ili da makar sugestiramo. Dostava je putem kurirske sluzbe i troskove transporta snosi kupac prilikom same dostave.   

Napomena:  Svaka majica prilikom slanja se pakuje u najlonsku kesicu zatim u adekvatnu kartonsku kutiju. Samim tim ce biti lepo transportovana i upakovana u koliko zelite nekoga iznenaditi lepim i originalnim poklonom.  

Za bilo koja nezadovoljstva ne ustrucavajte se da nas kontaktirate jer u cilju nam je da svaki kupac bude zadovoljan i da nam to i bude najbolja reklama i preporuka.  

TOPMAJICA -

ID Oglasa: #102567304
Informacije

Kutije trenutno ne saljemo zbog velikog porasta u ceni kako ne bismo morali da dizemo cenu same majice

Fabricka tolerancija/odstupanje za dimeznije majica +/- do2cm 

Ne radimo zamenu velicine. Ne odgovaramo za bilo kakve neprijatnosti kurirske sluzbe jer ne mozemo uticati na njih. Imate opciju licnog preuzimanja kao najsigurnija i najbrza opcija.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.