slika
1 od 1

Radna cipela Wurth Flexy (Plitka bez lima)

7.100 din

Novo
Odžaci
3.452
21
pre 15 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
SZTR ,,PEŠIĆ''
Član od 12.07.2019.
kp izlog

Cipele su nove.  
 Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.   

Isporuka se vrši na teritoriji cele Srbije putem kurirske službe na Vašu kućnu adresu.  
Pogledajte kompletnu našu ponudu.  
Za sve informacije pozovite: 0692205107


Kao što joj samo ime kaže FLEXY O1 je veoma fleksibilna i laka radna cipela koju odlikuje udobnost ali i specijalno ojačanje u vidu metalne pločice ugrađene u dvoslojni PU cementirani đon koji sprečava pojavu pucanja đona. Napravljena je od kombinacije prevrnute kože i najlona. Đon je protivklizni, antistatik i ima šok apsorer u predelu pete koji ravnomerno raspoređuje težinu tela na celo stopalo i time smanjuje umor. Težina 430g po komadu za broj 42 
Veličina:  40-47 

Nudimo veliki izbor električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektro materijala, okova, gvožđarskog programa, htz opreme, proizvodi za domaćinstvo, vodovod i kanalizacija,  baštenski program i još mnogo toga.  
Kod nas možete pronaći i veliki izbor poznatih brendova kao što su: Villager, Makita, Bosh, Black&Dacker, Wurth, Elzet, Philips, Hemmax, Ceresit. . .  
Pored ovog asortimana robe, nudimo i širok asortiman ribolovačke opreme: štapove, mašinice, udice, varalice, najlone…   

ID Oglasa: #86415799
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.