slika
1 od 1

Radne patike CATAMOUNT SPORT VERTEX DROP (Duboka bez lima)

4.550 din

Novo
Odžaci
3.426
27
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
SZTR ,,PEŠIĆ''
Član od 12.07.2019.
kp izlog
Patike su nove.  
 Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.   

Isporuka se vrši na teritoriji cele Srbije putem kurirske službe na Vašu kućnu adresu.  
Pogledajte kompletnu našu ponudu.  
Za sve informacije pozovite: 0692205107


Duboke radne cipele/patike atraktivnog sportskog dizajna, crne boje sa sivim detaljima. Gornjište je izrađeno od kombinacije PU kože i Oxford materijala, koji je lagan i izdržljiv. Poseduju vodootopornu membranu koja sprečava prodor vode i omogućava da stopala ostanu suva u vlažnim uslovima rada.   Unutrašnjost je obložena paropropusnom mrežastom posatvom, koja čini da vlaga nastala usled znojenja izlazi iz obuće, što daje prijatan osećaj i veću udobnost tokom dužeg nošenja.   Dvoslojni EVA/TPU đon izrađen je od laganog I mekog EVA materijala sa unutrašnje strane što ga čini udobnim, dok je spoljnji sloj od termoplastičnog uretana – TPU, koji karakteriše izuzetna izdržljivost na abraziju i pucanje. Cipele poseduju dodatno ojačanje sa prednje strane za povećanu izdržljivost na habanje.  

Veličina:  40-46 


Nudimo veliki izbor električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektro materijala, okova, gvožđarskog programa, htz opreme, proizvodi za domaćinstvo, vodovod i kanalizacija,  baštenski program i još mnogo toga.  
Kod nas možete pronaći i veliki izbor poznatih brendova kao što su: Villager, Makita, Bosh, Black& Dacker, Wurth, Elzet, Philips, Hemmax, Ceresit. . .  
Pored ovog asortimana robe, nudimo i širok asortiman ribolovačke opreme: štapove, mašinice, udice, varalice, najlone…   
ID Oglasa: #80803901
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.