slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sol'S nove r. pantalone SIVE XXS/38 Francuske

1.400 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
289
5
pre 15 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Peđa
Član od 13.05.2012.
Svi oglasi

Nove radne pantalone poznatog francuskog proizvodjaca sportske, rekreativne, radne i  poslovne opreme , Sol'S,     pogodne i za boravak u prirodi. . .

model prowear active pro

9 džepova  + 2 za olovke i dva džepa za umetke na kolenima

reflektujuće trakice-mačije oči

boja  SIVA
cena je samo za pantalone ali u našim oglasima imate i radnu jaknu koja ide uz ove pantalone i upareni čine celinu

 

velicine 
 
francusko XXS /38         dužina od pojasa do dole  111 cm , obim struka 64 cm nerastegnuto - do 84 cm rastegnuto. -----------1400 din.


materijal  65% poliester +35% pamuk

 

u pitanju je Francuska kompanija koja između ostalog radi i za Fruit of the loom , Dior(neke druge stvari-bade mantili, peškiri, kravate, košulje, itd), nike , segers , russell , itd  a mnogo je poznatija u okolnim zemljama i ostatku evrope nego kod nas.

kompanija je specijalizovana i za sportsko -rekreativi i lovački program (sve slike i većinu modela možete videti na njihovom sajtu a cene na sajtovima preprodavaca iz evrope pod pretragom po modelu i imenu sol's) je, za fotografe, za motoraše, boravak u prirodi. . .
ID Oglasa: #136157222
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.