slika
1 od 1

Vijetnamka M65 Maskirana jakna PENTAGON

9.000 din

Odžaci
Novo
3.805
6
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
SZTR ,,PEŠIĆ''
Član od 12.07.2019.
kp izlog
Jakne su nove.   
Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.  

VIJETNAMKA M65 MASKIRANA JAKNA:

Vijetnamka M65 maskirana jakna je još jedna u nizu pentagonovih proizvoda ali ipak predstavlja jedan sasvim poseban spoj tehnologije i dizajna. Sastavljena je od mešavine 65% poliestera i 35% pamuka što se pokazalo kao jedna od najboljih proporcija. Ono što ovu mešavinu prirodnih i sintetičkih materijala čini tako dobrom je otpornost na razna oštećenja i spoljne faktore poput raznih vremenskih uslova.

  • Jakna se sastoji iz dva dela od kojih je jedan unutrašnji uložak koji se može skinuti prema potrebi.   Tako se automatski dobija jakna za toplije vreme dok će vas sa uloškom čuvat od hladnoće i vetra pri hladnim danima. Spoljašnji sloj je nešto grublje izrade ali uložak čini nošenje jako udobnim i  komfornim.
  • Što se tiče džepova ima ih četri od toga dva klasična za ruke ili skaldištenej zbog svog većeg kapaciteta i dva na grudima nešto manjeg kapaciteta. Svi džepovi se zatvaraju drikerima i imaju preklop platno.
  • Jakna takodje poseduje kapuljaču koja se može spakovati kroz otvor na kragni i zatvara se raisfešlusom te tako kada se preklopi platno niko ne bi ni pomislio da je tu. Takodje prednost ovoga je što u slučaju iznenadne kiše ili vetra možete brzo da se zaštitite.

Sam dizajn jakne je niskog profila i ne privlači toliko pažnju pa je tako ovaj model zastupljen kod raznih pripadnika društva poput lovaca, planinara ili pak u urbanim sredinama što govori o rasprostranjenosti jakne. Jedini specijalan detalj koji poseduje su trake na ramenima koje se kače dugmetom i daju posebnost ovoj jakni ali i krase vaš izgled.

Veličine: L , XL

Nudimo veliki izbor električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektro materijala, okova, gvožđarskog programa, htz opreme, proizvodi za domaćinstvo, vodovod i kanalizacija,  baštenski program i još mnogo toga.  
Kod nas možete pronaći i veliki izbor poznatih brendova kao što su: Villager, Makita, Bosh, Black& Dacker, Wurth, Elzet, Philips, Hemmax, Ceresit. . .  
Pored ovog asortimana robe, nudimo i širok asortiman ribolovačke opreme: štapove, mašinice, udice, varalice, najlone…       

ID Oglasa: #82350356
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.