slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Hibrid Muški Šorc Za Trening Teretanu Fitness Crossfit NOVO!

2.990 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
4.157
119
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar Pavlovic
Član od 01.04.2015.
Svi oglasi

Pravi šorc za trening neće samo poboljšati i unaprediti vaše performanse na treningu - on će vas zapravo motivisati da se preznojite bilo da trenirate unutra ili napolju i samim tim više napredovati.

Takodje, činjenica da izgledate dobro dok trenirate biće vam još veća motivacija i zadovoljstvo. Ono neizostavno je udobnost bilo da se krećete ili trčite.

Ako je to ono što ste tražili predstavljamo vam profesionalni 2 u 1 šorc za trening.

2 u 1 šorc je izradjen od vrhunskog i kvalitetnog Spandex materijala koji je veoma otporan na habanje i istezanje sa QUICK DRY tehnologijom koja odvodi znoj sa vaše kože, takodje će se vaš šorc osušiti nakon pranja za jako kratko vreme bez gužvanja i biti spreman za sledeći trening.
 
2u1 koncept su dizajneri osmislili za one najzahtevnije.

Obuhvata jako kreativano i praktično double-deck rešenje koje objedinjuje šorc sa podšorcem koji ide uz nogu radi maksimalne udobnosti i agilnosti, dzepom za telefon koji je integrisan u podšorc kako ne bi smetao vežbaču u toku treninga, sa zadnje strane dzep sa rajsferšlusom u koji možete staviti ono najpotrebnije, ključ od ormarića npr. i otvor za higijenski peškir koji sigurno nećete zaboraviti nigde i kao takav predstavlja neizostavni deo svakog treninga.
  
Šorc je NOV!

Dostupne veličine: S, M, L, XL

Veličine se veoma lako odredjuju po visini i težini!


Šaljem Postexpressom, u Smederevu je moguće i lično preuzimanje.

ID Oglasa: #133885267
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.