slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Divčibare,apartman Čaroban pogled

Kontakt

Beograd
10.899
98
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelena
Član od 26.10.2016.
Svi oglasi

 

Apartman se nalazi u prelepom Beogradskom naselju.  Do centra Divčibara i ski staze "Centar” se stiže laganim hodom za 10-ak minuta (1.1km ). Apartman je površine 26m2 sa dodatnom galerijom za spavanje i terasom. Grejanje je podno, poseduje parking mesto, Wi-Fi, TV, opremljenu kuhinju, peškire, posteljinu. U donjem delu apartmana se nalazi udoban krevet na razvlačenje, a na galeriji bračni krevet. Apartman, kao i njegova okolina je pogodan za boravak porodica sa decom. Sankanje, skijanje, dečija igraonica, sve je to dostupno u neposrednoj blizini. Prelepi vidikovci sa kojih se prostiru predivni pogledi su sastavni deo Divčibara. Neki od tih vidikovaca su veoma blizu.

Ukoliko vam je potreban mir i beg od gradske vreve, budite naši gosti i uživajte u prirodnim bogatstvima ove predivne planine.

Mogućnost rezervacije uz vaučere. Rezervišite svoj termin na vreme.

 

ID Oglasa: #105451747
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.