slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vikendica Miletić - centar, Divcibare

Kontakt

Valjevo
2.807
24
pre 11 dana
Ljubica Miletic
Član od 31.08.2020.
Svi oglasi

Vikendica je slobodna za prvomajske praznike! : )

Savršen odmor na Divčibarama! Izdajem renoviranu vikendicu u centru s pogledom na šumu.

 

Dobrodošli u našu predivnu vikendicu u srcu Divčibara, samo 5 minuta hoda od hotela 'Pepa' i svega minut hoda od hotela i restorana 'Divčibarski Zamak'. Ova vikendica smeštena je desno od okolne šume, pružajući vam miran i opuštajući boravak u prirodi.

Vikendica je potpuno renovirana 2020. godine i pruža savršeno utočište za do 8 osoba. Dizajnirana je na spratu s dve odvojene spavaće sobe, dok galerija nudi dva kreveta za dodatnu udobnost. U prizemlju se nalazi prostrana ugaona garnitura koja se može razvući i udobno smestiti dodatne goste.

 

Kako biste uživali u vašem boravku, osigurali smo sve potrebne sadržaje za opuštanje i zabavu. Vikendica ima dva kupatila za vašu udobnost. U posebnoj prostoriji nalazi se dodatni krevet, idealan za još jednog gosta. Tu je i prostorija za odlaganje ski opreme, kao i garaža koja će vaš boravak učiniti još ugodnijim.

 

Uživajte u opuštajućim trenucima na terasi s predivnim pogledom na okolnu prirodu ili se opustite u prostranom dvorištu. Za ljubitelje roštilja, osigurali smo veliki roštilj i talandaru za nezaboravne gastronomske trenutke sa porodicom i prijateljima.

Naša vikendica je potpuno opremljena kako bi vaš odmor bio što ugodniji. Sve što vam je potrebno je tu – dva frižidera za skladištenje hrane, veš mašina za praktičnost, mikrotalasna za brze obroke i mnogo drugih sadržaja.

 

Divčibare su predivno odredište za odmor tokom cele godine, a naša vikendica je idealno mesto za istraživanje ovog šarmantnog mesta. Rezervišite svoj boravak već danas i osigurajte sebi nezaboravan odmor u prirodi.

Cena se formira u zavisnosti od broja ljudi i dana (Oko 100e). Napominjemo da ne izdajemo vikendicu samo jedno noćenje.

Za sve informacije pozovite Ljubicu (0637673206) Pozdrav!

 

ID Oglasa: #122734508
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.