Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj Gori

Cena: 80,00 €
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 13451 put
Prati: 99 korisnika
Milos offline
Član od 06.09.2018.
Kikinda
Kliknite za broj telefona

Vikend kuća nadomak Banoštora odlikuje sa komforom, prostranim i osunčanim prostorijama, veoma uređenom okolinom, dugačkim stazama za šetnje kraj Dunava, izvrsnim predelima za ribolov i pecanje. Smeštena na blagoj strmini obronaka Fruške Gore sa gornje i Dunava sa donje strane, predstavlja izuzetno mesto za odmor i beg od gradske gužve. Udaljenost od magistralnog puta je 40-tak metara, skrivena u šumi,  a od Dunava 50-tak metara.

Udaljenost od Novog Sada vazdušnom linijom je 18km. Može se stići magistralnim putem od Novog Sada, preko Beočina i ka granici sa Hrvatskom ( oko 25 km). Drugi put je od Novog Sada do Begeča, na putu ka Bačkoj Palanci ( oko 22 km ). Iz Begeča, tj.  od “ Čarde kod Braše" saobraća skela preko Dunava direktno u Banoštor. Državna granica sa Republikom Hrvatskom je udaljena oko 20 km.

Komforan boravak je zagarantovan uz sledeće sadržaje:

Centralno grejanje na gas

Internet – WiFi

Open IPTV

Klimatizovano prizemlje + sprat

Kompletno opremljena kuhinja

2 kupatila

2 dnevne sobe

Prostor za rekreaciju

Terasa

Parking prostor

Korišćenje roštilja / kotlića

Udaljenost od reke 50-tak metara

Prijatna i uređena okolina

Dugačke staze za šetnju uz obalu reke

Proctor za pecanje / ribolov

Mogućnost iznajmljivanja čamca sa vozačem

U blizini nekoliko poznatih restorana i čardi na Dunavu

U blizini mnoštvo čuvenih banoštorskih vinarija koje su otvorene i za celodnevne posete i degustacije

U blizini Nacionalni park Fruška Gora, kao i poznata fruškogorska izletišta ( Letenka, Andrevlje, itd)

U blizini mnoštvo fruškogorskih manastira i jezera

Mogucnost izrade kolaca i torti

Kapacitet boravka je 12 osoba, tako da postoji mogućnost organizovanja raznih izleta, proslava za veći broj gostiju - PO DOGOVORU !

Dodatne fotografije na Viber ili e-mail.

Slika 1 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 2 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 3 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 4 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 5 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 6 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 7 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 8 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 9 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 10 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 11 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 12 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 13 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 14 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 15 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 16 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 17 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 18 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 19 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj GoriSlika 20 - Banoštor-vikendica/kuća na Dunavu-Fruskoj Gori
54.847 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 13.07.2020.
kup sred prod
117,24 117,59 117,95