slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Izdajem apartman vila Suri Kopaonik od 15.06. 35e, min2noći

35 €

Kopaonik
3.954
46
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aca
Član od 17.04.2012.
Svi oglasi

Vila "Plan" i vila "Suri" se nalaze u centru Kopaonika pored hotela Grand na svega 50m od najbliže staze Karaman greben i na 70m od početne stanice šestoseda Karaman greben, Pančićev vrh i Krst. Sama lokacija je veoma pogodna za skijaše jer je veoma olakšan i jednostavan kako izlazak tako i dolazak sa ski staza po principu ski-to-door. Gostima je obezbeđen besplatan wireless internet kao i kablovska TV.   U ponudi imamo 6 Apartmana koji su predviđeni za smeštaj do 4-5 osoba, veličine 20-30m2. Sastoji se od spavaće i dnevne sobe, Novog su enterijera, prijatnog ambijenta, opremljeni sa dva kreveta (francuski ležaj, trosed na razvlačenje). Apartmani su opremljeni podnim grejanjem (preporučljivo nošenje kućnih papuča) ili norveškim radijatorima, LED TV u dnevnoj i spavaćoj sobi.
U kuhinji je kompletna kuhinjska oprema, sa ugradnim ringlama, frižiderom sa frizom, kompletnim priborom kao i stolom za ručavanje.
Kupatilo je sa tuš kabinom i fenom.
Detaljnije na www. apartmani. biz

ID Oglasa: #103593477
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.