slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Kopaonik Milmari Spa & Welnes Apartman S21

Kontakt

Paraćin
8.332
72
pre 26 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Wooden Horn S21
Član od 20.02.2009.

Moguće je rezervisati ovaj apartman na KOPAONIKU u Milmari resort-u sa VAUČERIMA ministarstva turizma !

Ocena izuzetna 9.7 na Booking-u.

Posetite moju stranicu na face book-u:
Kopaonik Milmari Spa and Wellness Wooden Horn S21 ili ( @Kopaonik. Milmari. S21 )
 
Na i n s t a g r a m u: @kopaonik. smestaj
Kontakt telefon za rezervacije 063 444 911


Apartman
se nalazi na Kopaoniku kategorisan sa 4 zvezdice u Hotelu Milmari resort-u, koji važi za jedan od najboljih hotela na Kopaoniku sa pogledom od milion dolara. Apartman je opremljen velikim bračnim ležajem i jednim kaučem na razvlačenje. Predviđen je za 4 osobe. Aparman je luksuzno opremljen i tako dizajniran da odgovori svim Vašim potrebama. Kompletno opremljena kuhinja sa kuhinjskim aparatima (mikrotalasna pećnica, toster, indukciona ploča, frižider, kompletno posuđe, čaše za vino itd. ). LCD televizor 100cm prečnik, kablovka televizija preko 300 kanala, besplatan sopstveni WIFI u apartmanu, Sony Play Station 4, društvene igre za decu, jonizator, protivpožarni alarm, pegla, fen, peškiri. Jednom rečju imate sve što vam je potrebno da bi se osećali kao kod kuće. Wellness i Spa centar je bukvalno na deset koraka od apartmana sa dva zatvorena bazela,  slana soba, tursko kupatilo, sauna, tople ležaljke, tuševi. Postoje i otvoreni bazeni za odrasle i decu.
Restoran "Nacional" se nalazi jedan sprat više, služi doručak po ceni od 5 Eur na bazi Švedskog stola, ručak i večera a la card. Besplatan PARKING prostor ispred kompleksa, 30%-50% popusta na korišćenje Wellness i Spa, 20% popusta na ski opremu.

ID Oglasa: #96254294
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.