slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kopaonik LUX apartman

Kontakt

Beograd
2.628
19
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Marko online
Član od 18.07.2013.


Nov LUX apartman, kategorisan sa 4 zvezdice. Na prelepom mestu, okružen hotelima i šetalištem za decu i odrasle u mirnom delu vikend naselja. Udaljenost 4km od centra Kopa i 2 km od ski lifta Sunčana dolina odakle se dalje može pristupiti svakoj stazi na skijalištu . U potpunosti opremljen za najviše 5 osoba, sa odvojenom spavaćom sobom i odličnim grejanjem.
Na visokom prizemlju, obezbeđeno parking mesto na par metara od ulaska u apartman (redovno čišćenje snega oko zgrade i parkinga), kablovska TV u svim sobama, neograničen brzi Internet koji se ne deli sa ostalim apartmanima, norveški radijatori u svakoj sobi.
U neposrednoj blizini su Maxi, marketi, restorani, prodavnice, pekara, kao i ski bus stanica (na 20m od zgrade) sa koje autobus ide ka centru na svakih pola sata.

*** Kao gosti apartmana ostvarujete pravo na besplatno korišćenje sportikih terena kao i popuste na spa sadržaje u "Milmari" i "Harmonija" resortu koji se nalaze pored našeg objekta (spa centar sa bazenima, saune, djakuzi, turska kupatila, restorani, igraonica za decu. . . ).

Poseban popust u restoranu "Bernard", kao i na ski opremu u servisu "Zjaj" koji se nalazi u centru skijališta! ***

Pozovite nas za dogovor, garantujemo Vam vrhunski boravak i odmor : )

Tel. 064/1515146
      064/1929390

ID Oglasa: #85345470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.