slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

apartman "Mala Bašta"

Kontakt

Bajina Bašta
6.591
47
pre 13 dana
Slađana
Član od 10.08.2011.
Svi oglasi

 

Izdajem apartman u  prizemnoj kući sa zasebnim ulazom. Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka, spavaće sobe, kompletne kuhinje sa posudjem, hodnika, kupatila sa veš mašinom i terase (oko 55 m2). . . U zimskom periodu je obezbeđeno kvalitetno centralno grejanje, a u letnjem klima (iako nije potrebna jer je kuća jako dobro izolovana).

Kuća se nalazu na samoj periferiji grada (udaljena oko 900 metara od centra) u pravcu prema Tari i Perućcu u smeštena je na 30 ari prostranog dvorišta na kome se nalazi voćnjak, a gostima je dostapan letnjikovac, natkriveni roštilj (sa kompletnom opremom za roštiljanje na plin ili drva, tanjiračom, kuvanje u zemljanim posudama, pečenje na ražnju. . ), letna kuhinja, bunar star preko 150 godina sa ispravnom hladnom pijaćom vodom,   golovi za mali fudbal, koš i još puno toga.

  • dostupan je besplatan parking
  • besplatan bežični internet
  • LCD, TV total sa preko 150 kanala
  • Prodavnica 200m. restoran 300m

       Ovo je sjajna destinacija za odmor u kući  i u dvorištu ili za brz odlazak do planine Tare (oko 14 km. ), do Perućca (12 km. ), do reke Drine (oko 1 km. ), do centra grada. . .
     
Dođite, nećete se pokajati!

 

ID Oglasa: #72343590
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.