slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Zlatibor,centar,apartman Mila2

35 €

Beograd
4.357
75
pre 20 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sasa Markovic
Član od 10.10.2016.
Svi oglasi
Izdajemo luksuzan apartman veličine 32m2 u centru Zlatibora za maksimalno 5 osoba. Nalazi se u ulici Jovanke Jeftanović br.97 u novoj zgradi završenoj u proleće 2020 god, na samo 7-8 min hoda od Mone, iznad Vip Case, pored restorana Park i Zlatnog dvora u mirnom kraju. Od najblize prodavnice i restorana udaljen samo 50m. U apartmanu je sve potpuno novo što se vidi na slikama. Idealan za porodice sa decom, nalazi se u tzv. niskom prizemlju pa je lako sto se tiče kolica, dečijih stvari itd. Vip Casa je na 2 min hoda pa ko želi može u Spa-centar (bazen, sauna, djakuzi, parno kupatilo, masaža itd).
Obezbedili smo nove led smart televizore i u dnevnom boravku i u spavacoj sobi veličine 100 i 109cm, kablovska, 13 Arena, optički internet. Interfon, tag. Fen 2200w, pegla, usisivač. Čista posteljina i peškiri se podrazumevaju. Ako je potrebno grejanje, podešavate ga sami na daljinski za ceo apartman, kako Vi želite. Zgrada ima svoja dva velika parkinga tako da je mesto obezbedjeno. U zavisnosti od broja osoba i dužine boravka cena je podložna dogovoru. Za bilo kakve dodatne informacije, detalje, možete koristiti viber, sms, poziv.
Dobro došli !
ID Oglasa: #95493308
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.