slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Zlatibor, romanticna kuca za uživanje

35 €Fiksno

Beograd | Palilula
12.415
198
pre 11 dana
Goca
Član od 26.07.2012.
Svi oglasi
Zlatibot,  romantična  LUX VILA ATELJE za uživanje, u naselju Zova . U zimiskom periodu savršena za sankanje, cela staza je samo vaša. Kuća ima dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kupatilo, površina kuće 70m2, sa velikom terasom i dvorištem, gde je i roštilj. Uzivajte uz  cvrkut ptica, nežnom povetaracu, rosnoj planinskoj trava i opojnom mirisu bora a kada padne mrak zvezde će te gledati kao na dlanu uz pesmu cvrčaka. Naši gosti se ovde osecaju kao u svojoj kuci i zato smo najtraženija kuća kojoj se rado vraćaju. Od centra je udaljeno 2km .   Ovo je mesto gde postoi čarolija . Blizu ste svega a izolovani od buke, gradilišta , prašine, automobila. . .
 
-Kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom sa elektricnim sporetom  i rernom , frizider i zamrzivac , kuhinjskim priborom.
-Dnevni boravak
-Dve spavace sobe sa francuskim lezaima
-Kupatilo i ves masina
-Grejanje etazno i po zelji na drva
-TV , pegla, fen za kosu
- Wi-Fi
-Parking
-Dozvoljeni mali kucni ljubimci
Cena najma zavisi od perioda, broja osoba i dužine boravka
MOZETE ME ZVATI I SLATI PORUKE NA VIBER I VOCAP
ID Oglasa: #77771747
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.