Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Oprema u zdravstvu > Invalidska kolica

slika
slika
slika
slika
1 od 4

Električna invalidaka kolica skuter za slabo pokretne

750 €

Beograd
Korišćeno
1.319
8
juče
Dina
Član od 03.02.2011.
Svi oglasi
Snaga motora : 750W
Širina:  63 cm
Dužina:  130 cm
Visina:  130 cm
Radius okretanja:  120 cm
Max ugao penjanja: 10″
Težina:  107 kg
Nosivost:  130 kg

Prečniktočka : 26 cm
Max brzina: 8 km/h
Autonomija :  35 km
Radius okretanja:  125 cm
Max ugao penjanja: 11
Težina:  90 kg
Nosivost:  160 kg

Meyra Cityliner je tip mobilnog skutera za osobe sa ograničenom pokretljivošću koji po svojoj tehničkoj specifikaciji spada u grupu skutera srednje ječine i ideaan je za obavljanje osnovnih životnih aktivnosti.

Meyra je visokokvalitetan mobilni skuter odličnih performansi vrlo jednostavan za rukovanje sa sa kontrolnom tablom na kojoj komande možete menjati dodirom prsta (touch screen). Brzinu kretanja skutera možete izabrati unapred ,   sedište poseduje klizne šine i može se okretati za 360″ . Opremljen je automatskom sigurnosnom kočnicom.

Ovaj skuter može postići brzinu kretanja oko 8 km/h i autonomiju oko 25 km/h nakon punjenja baterije koje približno traje oko 6 sati.

BITNA NAPOMENA: Vozilo možete isprobati pre kupovine i to dolaskom kod nas, a možete ga i dobiti na tri dana da ga isprobate kod Vas, u uslovima u kojima će inače biti korišćeno.
ID Oglasa: #121294038
Informacije
Za sva pitanja, video snimke i dodatne fotografije proizvoda možete nas kontaktirati Sms, Viber ili WhatsApp pozivom i porukom na tel. 0603200302.

Dostava se vrši City Express kurirskom službom i Post Expresom ili kao CC paket.

Lično preuzimanje je moguće na Novom Beogradu, Tošin bunar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.