slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Električni medicinski krevet

Kontakt

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
21.599
81
pre 6 dana
Odgovara na 0% poruka.
Magnet
Član od 13.06.2010.

Od 400 do 600 eura razni modeli. . . . .
Medicinski elekrtični krevet je kompletan sa daljinskim upravljačem,   trapezom, ogradama.

Dušek poklanjamo.

 

Pogledajte video kako radi električni krevet.  Kopirajte boldovan - zatomljen tekst  u redu ispod :  Cama electró nica Dali ECON i prenesite na gugl ili you tube i videćete film kako funkcioniše - radi električni krevet.

 

Krevet se lako transportuje.  Stane i u najmanji auto sa petim vratima jer se lako rasklopi.

Kada  Vam ne bude trebao date oglas i uzmete svoj novac nazad. Iznajmljivanjem bacate novac.  


Korisnik kreveta 
sam pritiskom na dugme bira visinu nagiba leđa, položaj nagiba nogu,  visinu kreveta od poda . . . .  Medicinski krevet pruža pun komfor. U Nemačkoj ga koriste i potpuno zdrave osobe baš zbog komfora koji pruža. Medicinski krevet je neophodan  osobama koje imaju zdravstvenih problema. . . .  

Medicinski krevet pruža ogromnu prednost jer korisnik kreveta sam bira položaj  tela bez potrebe za nečjom pomoći. To je naročito važno kod doručka, ručka, večere.  
Krevet pritiskom dugmeta dolazi u sedeći položaj. Vrednost kreveta najbolje znaju korisnici kreveta  i medicinsko osoblje.  

Trapez je mobilan i može se skinuti tako da krevet deluje uobičajeno kao običan.  
Ograde se jednim pritiskom dugmeta spuštaju i vraćaju.  
Čela kreveta i ograde su demontažni i lako se uklanjaju a komande na daljinskom i dalje normalno rade.  Tada se ne uočava da se radi o medicinskom krevetu.

 

Pozive i poruke telefonom 061 11 76 224  jer na sajtu Kupujem prodajem retko boravimo i ne odgovaramo redovno na poruke.

ID Oglasa: #109840536
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.