slika
1 od 1

Salamoreznica (mesoreznica) 250mm - Ital Form NOVA

350 €

Šabac
Novo
1.288
13
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sind
Član od 02.02.2021.
kp izlog

Automatska salamoreznica

Proizvođač ITAL FORM

 

Profesionalna automatska salamoreznica renomiranog italijanskog proizvođača opreme za ugostiteljstvo ITAL FORM. Ima široku primenu u mesarama, marketima, restoranima, radnjama sa delikatesnom robom, prodavnicama brze hrane, picerijama kao i na svim onim mestima gde je neohodan veliki broj sečenja raznih vrsta suhomesnatih proizvoda. Svi modeli napravljeni su od posebne legure aluminijuma koja je antikorozivna i u skladu sa svim neophodnim standardima. Izuzetno je laka za korišćenje i održavanje. Dostupni su modeli od Ø220, Ø250 i Ø300 mm.  

Cene su izražene u € bez uračunatog PDV-a.

______________________________________________________________________________________________________

Kompanija "SIND" osnovana je 1989. godine i organizovana je kao društvo sa ograničenom odgovornošću sa 100% učešćem privatnog kapitala. Kompanija je počela sa radom kao servis mesarskih mašina, da bi kasnije bila izgrađena moderna proizvodnja mesa i suhomesnatih proizvoda. Danas se u ponudi "SIND"-a nalazi znatno širi asortiman roba i usluga a kompanija zapošljava 30 radnika.  

U našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman mašina i prateće opreme namenjene mesarskoj, pekarskoj, poslastičarskoj i ugostiteljskoj industiji. Našu ponudu čini kako nova tako i polovna oprema. Polovne mašine su generalno remontovane, u potpunosti funkcionalne i u odličnom stanju. Ono što je zajedničko novoj i polovnoj opremi, jeste da je proizvedena od strane renominarnih nemačkih i italijanskih proizvođača, lidera u ovoj oblasti. Celokupna naša ponuda mašina i prateće opreme izložena je u modernom izložbeno-prodajnom salonu koji se nalazi u krugu naše kompanije.  

Uvidom u sadržaj našeg KP izloga možete se upoznati sa opremom iz naše ponude a dodatne informacije vezane za cene, tehničke specifikacije kao i sve ostale informacije o opremi možete dobiti na dole navedene načine:  

Telefonom: +381 65 55 55 155 (Viber, WhatsApp)

Slanjem e-maila na adresu: info@sind. rs

Možete nas i posetiti na adresi: Valjevski put bb, Mala Vranjska, 15224 Cerovac, Šabac
______________________________________________________________________________________________________

ID Oglasa: #111505631
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.