slika
1 od 1

Mesarski ubodni nož SWIBO

2.450 din

Čurug
Novo
1.172
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

CL-1171024 - 150mm  (2450din)

CL-1171025 - 180mm  (2650din)

 

Mesarski ubodni nož SWIBO je profesionalan i kvalitetan alat koji svaki mesar treba da ima. Zbog odlične oštrine i izuzetnih performansi sečenja, savršen je nož za ubadenje i naknadno krvarenje, ali je pogodan i za sečenje mesa.

 

Karakteristike mesarskog noža Svibo:

-Pravo, tvrdo sečivo
-Dostupna dužina sečiva: 15/18 cm
-ražnjiće / rezanje mesa / takođe korisno u kuhinji
-Profesionalni kvalitet mesara
-Fibroks ručka
-Pogodno za pranje u mašini za pranje sudova
-Poreklo: Švajcarska
-Garancija: doživotna

 

Profesionalni nož za kuvare, mesare ili samo ljude koji žele profesionalne rezultate u svojoj kuhinji.

Mesarski ubodni nož Swibo je namenjen za intenzivnu upotrebu, sečivo ovog noža je od kaljenog nerđajućeg čelika sa ocenom 55-58 HRC po Rockvell skali tvrdoće, otporno je na koroziju i prehrambene kiseline. Ugao sečiva je definisan laserskom tehnologijom kako bi se obezbedile vrhunske performanse sečenja.

 

Sa SWIBO serijom, Venger je pre pola veka stvorio novi profesionalni nož, koji je postavio standarde širom sveta u ovoj zahtevnoj oblasti delatnosti i od tada se neprestano usavršavao. Čuvena ergonomska ručka od jarko žute plastike, koja se prska direktno na sečivo od sjajnog nerđajućeg čelika, postala je novi standard u pogledu bezbednosti i higijene.

Neklizajuća ručka bez mikropora ili mikropukotina je takođe pogodna za mašinu za pranje sudova i sterilizaciju. Sposobnost rezanja ovih noževa, njihova elastičnost, robusnost i izdržljivost, koja je oduvek bila funkcionalna, zaslužili su mu nepokolebljivu lojalnost stručnjaka.

Victorinok Swibo je omiljeni nož profesionalnih mesara.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #66322457
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.