slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Crveni led displeji

Kontakt

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
456
5
pre 13 dana
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
K2Reklame
Član od 31.10.2015.

Led svetleće reklame  (led display reklame) mogu biti jednobojne, tj. u beloj, crvenoj, plavoj, zelenoj ili žutoj boji ili RGB varijanti, gde putem programa možete da odaberete između sedam boja (crvena, bela, plava, zelena, žuta, tirkizna i ružičasta… ), odnosno da kombinujete različite boje slova i pozadine. Takođe, reklame mogu biti i višebojne, što se postiže slaganjem više vrsta jednobojnih panela.
Led displej reklame u beloj boji se najcesce traze za butike, kozmetičke salone, turističke agencije, pet shop-ove, mesare,   farbare, pekare, auto škole ili auto servis. Ako npr. imate pak menjačnicu, odlučićete se najverovatnije za led displej u crvenoj boji, to je najtraženija svetleća reklama koja  i najviše privlači pažnju, odnosno njima se postiže najveći efekat zbog crvene boje koja nas uvek asocira na semofor i samim tim nam skreće pažnju što ustvari i najviše želimo, da svetleća reklama privuče što više potencijalnih klijenata. Inace je i najveća potražnja za crvenim led displejima , jer se crvene led svetlece  reklame mogu koristiti za širok spektar delatnosti: menjačnice, butike, pekare, fast food-ove, solarijume, muzičke bendove, auto servis… Led displeji mogu služiti za prikaz reklamnih poruka (cena i aktuelnih akcija, kursa valuta… ), datuma i tačnog vremena, temperature… Postoji mogućnost promene sadržaja preko usb porta ili direktno preko računara. Uz program možete brzo i jednostavno menjati sadržaj  ispisan na reklami, tj. ubaciti tekst koji Vi želite. Led reklame su u mogućnosti da emituju putujući tekst, statični tekst, , a moguće je izabrati razne animacije za tekst, ciklično, putujući, padajući, da blinka, da se tekst kreće sa desna na levo, sa leva na desno, od gore na dole, od dole na gore, statično… kao i promena brzine putujućeg teksta…

ID Oglasa: #75549221
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.