slika
slika
1 od 2

Led reklame-Led svetlece reklame-apotekarski krst

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.131
7
pre 10 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mico
Član od 04.06.2014.
Svi oglasi

Nudimo sve vrste led svetlećih reklama

. Izdvajamo led reklamu-Apotekarski krst i nudimo kao odličnu zamenu za klasični apotekarski krst.
Zasto led svetleca reklama kao zamena za klasicni apotekarski krst?
Jedan od glavnih razloga je taj sto ne morate kupovati i apotekarski krst i reklamu.
Kupovinom ove reklame(koja moze biti i dvostrana i jednostrana) resavate prostor na kome ce vam biti i reklama za razna obavestenja i akcije i apotekarski krst.
Kao i sama reklama, tako i apotekarski krst imaju tu mogucnost da se prave i menjaju razne animacije, naravno koje vi odaberete. Za to postoji jedan veoma jednostavan program za koji dobijete besplatnu obuku.
Jos jedan bitan razlog zasto ova reklama , a to je da ona moze biti velicine koju vi zelite i samim tim na istoj se moze projektovati bas sve sto zelite.
Navescu isto veoma bitan razlog zasto ova reklama, a to je veoma jednostavno, zato sto je mnogo jeftinije, jer kupovinom ove reklame imate i informativni panel i apotekarski krst.
Za sve nase reklame, pa samim tim i ovu vrstu reklame dajemo garanciju jednu godini, a servisnu garanciju jos cetiri godine.
Posto i onako ne mozemo dati potpuno sve informacije, zato ako ste zainteresovani kontaktirajte nas.

https: //youtu. be/tMldlwvQ3GA

ID Oglasa: #63426952
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.