slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Led reklame-Led svetlece reklame-reklame u boji-ful kolor

Kontakt

Kao novo - nekorišćeno
Beograd
3.328
38
pre 20 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mico
Član od 04.06.2014.
Svi oglasi

                            REKLAME U BOJI – FUL KOLOR REKLAME

    

 

Zivimo u vremenu kada je veoma tesko obavljati bilo koju delatnost a da nemate veoma uocljivu

reklamu. Svakodnevno primecujemo sve vise i vise reklama novije generacije(led displeji)kako 

krase fasade i izloge nasih ulica i gradova.

 

Razlikujte se od drugih i kod nas porucite KOLOR REKLAMU

 

Kolor led reklame pravimo u razlicitim dimenzijama I to od panela P10 I panela P5. Ove reklame su u vecini slucajeva  predvidjene da se montiraju vani I veoma su otporne na sve vremenske uslove, a postoje I one koje su predvidjene da ukrasavaju enterijer ili izlog Vaseg lokala.

 

     STA JE TO REKLAMA IZRADJENA OD PANELA P10

 

Ovo su reklame koje se prave u vecim dimenzijama I montiraju se tako da se gledaju iz vece udaljenosti tako da je sadrzaj koji emituje reklama veoma uocljiv I ne postoji mogucnost da ne bude primecen. Na reklami mozete pustati slike, razne animacije, tekstove, a sto je najvaznije I video klipove I to sve u punom koloru, tako da su veoma uocljive I skrecu veliku paznju na sebe.

 

     STA JE REKLAMA IZRADJENA OD PANELA P5

 

Ove reklame se mogu praviti I u manjim dimenzijama, a sadrzaj koji emituju je veoma uocljiv, kako sa male udaljenosti, tako I sa vece distance.

Rezosucija panela P5 je cetiri puta veca od rezolucije panela P10, tako da ne moram trositi puno reci da bi Vam docarao koji je to raskos boja I koja je to jasnoca slike , cak ako reklamu posmatrate I sa male udaljenosti. Naravno I na ovim reklamama mozete emitovati slike, razne animacije, tekstove I video klipove .

 

Za detaljnije informacije mi smo Vam na raspolaganju.

 

 

ID Oglasa: #59857298
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.