slika
1 od 1

Open Close Reklama - Reklama - Led Reklama

1.350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
848
30
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Jelena 0611413643
Član od 17.11.2020.
Open Close Reklama - Reklama - Led Reklama

Led reklama radi na struju 220V , stalni crveni natpis OPEN ili zeleni CLOSE promena se vrsi na prekidac sa starne , sa plavom treptucom elipsom oko slova . Dimenzije visna oko 25cm duzina oko 48cm.  
Idealno za reklamu upadljivu koja musterijama skrece paznju iz monotone jednolicne svakodnevne pozadine . Natpis OPEN svetli crvenom jarkom bojom a Close opustajucom zelenom bojom ,   plava elipsa oko natpisa je u treptucem svetlu da skrene paznju . Idealna kombinacija da da bi bilo dovoljno uocljivo .   Imajte u vidu da svaka nova musterija koju privucete u vasu radnju potecijalno ce vam dovesti jos nekoliko . U trgovini i ugostiteljstvu dekoracija radnog i izlozbenog igra veliku ulogu u privlacenju musterija i njihovom prijatnom osecaju dok pazare .   
ID Oglasa: #112597550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.