slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Reklame od stiropora i stirodura

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
669
16
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milenko Vidakovic
Član od 28.02.2012.
Svi oglasi

3d reklame od stirodura

pozovite za dogovor

Reklame od stiropora postale su pravi hit na tržištu. Lagane su, jeftine, lako se montiraju, jednostavno se boje, i uz adekvatnu rasvetu daju prekrasan, elegantan i decentan 3D efekt. To su samo neke od prednosti u odnosu na klasične reklame. Osim toga mogu služiti i kao dekoracija u izlozima, na pozornicama, na venčanjima, na raznim manifestacijama i sl. Mogu biti različitih debljina, mogu se izrađivati i u više slojeva koji mogu biti i različito obojeni – sve je stvar mašte. Osim slova mogu se izraditi i razni oblici (siluete, zaštitni znakovi, maskote, dekoracije… ). Za spoljnu primenu preporučujemo materijal sličan stiroporu tzv. XPS ploče (stirodur). On je jednako lagan, ali znatno čvršći i otporniji.

Izrada reklamnih elemenata, znakova i natpisa u 3D tehnici od stiropora kvalitetno se može primeniti pri uređenju Enterijera za održavanje raznih evenata, sajmova, prezentacija i slično. Izuzetan estetski izgled omogućava visoki stepen primećenosti i uočljivosti. Sva slova, logotipi, znakovi i vektorske grafike lako i kvalitetno izrađujemo i apliciramo na zidove po vašem predlogu. Nudimo široki spektar boja i nijansi. Izuzetna prednost što su svi elementi lagani, mogu se lako montirati i demontirati i izrađuju se u svim formatima.

Budite jedinstveni, uradite Vašu 3D reklamu… izrada natpisa… logotipa. . ukrasnih slova, brojeva i sl.  
Izrada se vrsi od tvrdopresovanog stiropora (stirodura) koji je mnogo kvalitetniji od običnog stiropora.

 Sečenje oblika iz stiropora ili stirodura vrši se pomoću mašine kojim se upravlja softverski preko računara  CNC. Slobodno nam se obratite, rado ćemo vam dati savet ili ideju.

3D_VIZZZZIJA

ID Oglasa: #116145666
Informacije

 3D reklame od klirita ili stirodura

➡️️ Ako želite da poručite pošaljite nam poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa Vašim podacima:
Ime, prezime, adresa i broj telefona

☎️ 063/542316-viber, poziv

? Slanje poštom Srbije

Moguće LIČNO PREUZIMANJE ili NAŠA DOSTAVA



- Pogledajte našu kompletnu ponudu na kupujem prodajem nalogu klikom na “ Svi oglasi” -

3D VIZZZZIJA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.