slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

PALETNI REGALI za skladišni prostor

Kontakt

Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Oprema za Markete i prodavnice
Kraljevo
Član od 11.10.2010.
Svi oglasi
Nekorišćeno (polovno)
166
1
pre 7 dana
PALETNI REGALI ZA SKLADIŠNI PROSTOR
Proizvodnja ROSSS Italija.
Ako tražite pouzdane, izdržljive i efikasne načine za skladištenje robe u svom poslovnom prostoru,  magacinske police su idealno rešenje za Vas. Sa širokim spektrom veličina, kapaciteta i oblika,  paletni regali su dizajnirani da zadovolje različite potrebe skladištenja robe, omogućavajući Vam da maksimizirate prostor i organizujete svoj inventar na najbolji mogući način.
Ponuda paletnih regala uključuje visokokvalitetne proizvode, koji su izdržljivi i bezbedni za skladištenje teških i velikih predmeta. Kako naše police za markete, tako i paletni regali se lako montiraju i prilagođavaju različitim skladišnim prostorima,
Sa našim paletnim regalima, možete biti sigurni da će Vaša roba biti bezbedna i lako dostupna. . Mi vam nudimo Iron Fist najnoviju generaciju paletnih regala za različite potrebe i rešenja. Oni se dobijaju sastavljanjem dva osnovna elementa, okvira i greda, jednostavnim spajanjem i bez pribegavanja vijcima, spojevima ili drugim komponentama.  Okviri su vertikalni elementi konstrukcije i formirani su od stubova, dijagonala i poprečnih šipki; grede su horizontalni elementi i čine oslonac paleta. Nove spojene grede Iron Fist paletnih regala rezultat su istraživačkog projekta čiji je cilj postizanje maksimalnog kapaciteta i najvišeg kvaliteta i proizvedeni su najnovijom tehnologijom. Spoj između dva profila omogućava da se dobije dvostruka debljina u mestima gde je greda više napregnuta, a ekskluzivno zatezanje dva profila obezbeđuje savršenu saradnju između spojenih strana, čime se izbegava klizanje između delova bez potrebe za tačkama zavarivanja duž cela osovina istog.  Novi poprečni nosači rama omogućavaju simetričnu raspodelu naprezanja na stubove, što dovodi do veće otpornosti rama. Stubovi su dizajnirani za sva moguća opterećenja paleta i takođe da izdrže seizmička opterećenja.  Poboljšanje veze uspravnih greda omogućava povećanje krutosti i stabilnosti cele konstrukcije, zahvaljujući i visokom kvalitetu korišćenih sirovina i pažnji posvećenoj detaljima.
Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na kp poruke ili 063 7046858 poziv ili viber .
Pogkedajte svi oglasi.
ID Oglasa: #167538923
Informacije
Kontakt porukom na KP  odgovaram u najkraćem roku, pozivom na 063 7046858  ili  Viber .

Sva roba je nova uvezena iz Italije i Španije , poručenu robu šaljemo kurirskim službama.

Plaćanje preko računa.

Pogledajte , , Svi oglasi".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.