slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

T 9 vintage masinica za sisanje precizni trimer

1.590 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Zemun
288
9
juče
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Safeshopping online
Član od 07.11.2020.
Svi oglasi

Ova mašinica za šišanje i trimer za bradu je moćna i ima motor bez zaglavljivanja koji seče i najgušće dlake bez zapetljavanja ili povlačenja. Što ga čini idealnim!

T oblik
– Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište! Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose!
LAKO SE ODRŽAVA
– Noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje! ERGONOMSKI DIZAJN
– Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje. Ergonomski dizajn, kvalitetan material i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.

Idealan za samostalno šišanje:
Ovaj trimer za kosu je najbolji za samostalno šišanje, uključujući detalje i popravke oko ušiju, dekoltea, zalisaka i glave. Podesiva konusna poluga omogućava precizne, glatke i kratke rezove.

Manji dizajn:
Nova kompaktna veličina pruža povećanu udobnost i kontrolu sečenja. Naša mašinica za šišanje lako dopire do potiljka, čineći lično šišanje lakšim.

Četiri različita nastavka i mogućnosti dodatnih podešavanja će učiniti da vam kosa i brada izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona!

Precizno oblikovanje
– Dizajniran sa posebnom T – oštricom, ovaj trimer će omogućiti precizno oblikovanje kose, brade i brkova!

Punjiva baterija
Napunite bateriju uz pomoć punjača i uživajte u sređivanju. Mogućnost bežičnog rada omogućava njegovu primenu bilo gde i bilo kad.

Različite frizure
– Zahvaljujuči preciznom podešavanju oštrice možete stvoriti oblik frizure koji god poželite – stilovi stršljenja, kratka, srednja
T oblik – Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište!

Tehnički podaci:
Boja: srebrna
Napon: 3,7 V
Snaga: 5 W
Baterija: 1500 mA
Dimenzije: 15 cm x 4 cm
Punjenje: punjiva baterija

Licno preuzimanje u Beogradu, po dogovoru, na lokacijama :

*Zemun (Karadjorev Trg)
*Stari Merkator
*Novi Beograd - Blok 70 ili piramida
*Žarkovo (centar)

ili slanje kurirskom službom.

Troskove dostave, zamene ili povracaja robe snosi kupac.
Garancija na ispravnost

Za narudzbinu - poslati:

- ime i prezime
- adresu za slanje, postanski broj i grad
- kontakt telefon

*vec sutra na Vasoj adresi*

Poziv, sms na mob. 063/ 707 66 96

ID Oglasa: #137511165
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.