slika
slika
slika
1 od 3

Dometic Start Smart - ublaživač pikova brodske klime

450 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
412
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mr. N
Član od 30.04.2014.
Dometic - Start Smart je kontroler-ublaživač pokretanja monofaznog kompresora brodskih klima uređaja koja smanjuje pikove tj. skok struje pokretanja do 65 procenata.

Do strujnog udara ili skoka može doći kad god se sistem za klimatizaciju uključi, što može uzrokovati treperenje lampica i aktiviranje prekidača. U ekstremnim slučajevima, strujni udar može uzrokovati trenutno smanjenje ili čak isključenje izlaznog napona generatora. Kada se to dogodi, kompresor klima uređaja može da se zaustavi i da se ne pokrene. Vremenom, ovi neuspeli pokušaji pokretanja zbog pikova mogu da dovedu do oštećenja kompresora brodske klime.

Takođe svi ti pikovu usled uklučivanja kompresora tj. klima urežaja stvaraju visoke strujne udare koji mogu negativno uticati na rad prenapregnutog generatora. Mnogi generatori i priključci za napajanje sa obale imaju dovoljnu snagu za pokretanje jedne ili više klima uređaja, ali možda nemaju dovoljno snage za pokretanje još jedne ili više jedinica, posebno ako sistemi već rade.

Kompaktna i lagana Dometic SmartStart kontrola je dimenzija 12,7 cm x 7,6 cm x 5,1 cm i teži 0,43 kg, što je čini lakom za instalaciju sa gotovo bilo kojim postojećim brodskim klima uređajima ili kamperskim. Može se ugraditi direktno u električnu kutiju sistema za klimatizaciju.  

208-240V /50-60Hz za 12k-30k btu max 32A FLA

Karakteristike:
-----------------

  • Smanjuje opterećenje generatora
  • Smanjuje pikove tj. skokobe pri pokretanju kompresora
  • Može eliminisati potrebu za nadogradnjom vašeg generatora (kupovinom generatora veće snage)
  • Kompaktan i lagan


Za sva dodatna pitanja Vam stojim na raspolaganju!
ID Oglasa: #134594952
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.