slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ruanci Cayuga Americka Bronzana Curka Tuluz Dostava

Kontakt

Kragujevac
18.504
150
pre 10 dana
Odgovara na 50% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Leki
Član od 24.01.2022.
Svi oglasi

Postovani u toku je rezervacija isporuka krece od Aprila meseca:

  • Americka Bronzana Siroko-Prsna Curka :   Ćurici  i jaja za nasad u ponudi ( Americka bronzana curka nosi do 110jaja godisnje izuzetna za meso siroka prsa tezina curke 6-7kg dok curani budu oko 15kg ako se hrane prirodnom hranom, a ako se hrane koncetratom tezina je dosta veca. Sto se tice curica izuzetno su otporni nema uginuca ako se pravilno neguju od nas mozete dobiti savet kako odnegovati adekvatno curice bez gubitka. )
  •  
  • Americka Divlja Meleagris Gallopavo Silvestris Curka ( Ćurici ) 1nedeljni 50€ /komad
  •  
  • Cayuga Patka : Pačići i jaja za nasad u ponudi ( Cayuga poreklom iz New York-a to je divlja patka koja nosi u pocetku sezone crna jaja a kasnije zelena, perje je prelepo presijava se na zeleno, ljubicasto. . . Nosi do 90jaja godisnje tezina patke oko 2.5kg dok patani budu oko 3-3.5kg prirodnom ishranom, pacici su vrlo otporni brzo stasaju muski pacici vec sa 50-60dana dostignu tezinu od 3 - 3.5kg. Prelepa patka vrlo retka )
  •  
  • Mosusne patke : jaja za nasad bice dostupne vece kolicine tokom marta meseca i Aprila ocekujemo nedeljno do 150jaja imamo ih u raznim bojama (braon, crno bele, bele. ) Mosusna patka za one koji ne znaju je divlja Americka patka jedina prava boja koja jos uvek moze da se nadje u Americi u divljini je crno bela. Nosivost patke (srednja), meso prelepo kao i kod svake vrste divljaci, izuzetna majka po meni najbolja pravi prirodni inkubator.
  •  
  • Ruanska Patka Teski Tip "Engleski" : pacici i jaja u ponudi. (Izuzetni za meso  za 45 -60 njihova tezina dostigne 4 - 5kg njihovo meso je pravi delikates na zapadu od njih prave razne specijalitete u restoranima kao i pastetu paciju. Prirodnom ishranom odrasle jedinke imaju oko 6kg dok tovom moze da dostigne neverovatnih 9kg. Takodje izvaredne nosilje jedinka snese godisnje do 130jaja to vazi za slobodan uzgoj za tako jednu veliku rasu to je izuzetno velika produktivnost.

 

  • Tuluz Guske : guscici i jaja za nasad u ponudi. (Sto se tice Tuluz guske to je kraljica medju guskama njeno meso je pravi delikates a njena mast je poznata sirom sveta i koristi se  narodnoj medicini svrhe  najcesce se koristi kod upale pluca, bronhitisa, asme i drugih obolenja.   Smanjuje upalne procese u plucima i potpomaze brze ozdravljenje, guscija mast ima najvise slicnosti sa maslinovim uljem deluje direktno na plucne alveole i skida sa njih naslage koje cine sustinu upale. Od nje se prave specijaliteti od dzigerice, guscija pasteta, cvarci. . . Nosi izmedju 60 i 80jaja godisnje.
  •  
  • Kholmogory Guske ( Guščići )

Isporuka besplatno na relaciji Kragujevac - Arandjelovac - Topola- Mladenovac - Mali Pozarevac - Pozarevac Naplatna Rampa - Smederevo Naplatna Rampa - Beograd - Ruma - Indjija - Novi Sad - Vrbas -Backa Topola i sva druga usputna mesta. Rezervisite na vreme na broj telefona 0638273586. Sto se tice jaja njih saljemo svakog ponedeljka od Marta meseca do kraja Juna meseca, profesionalno upakovana jaja stizu na adresu kupca bez ostecenja. I njih takodje mozete da rezervisete na broj telefona 0638273586 . Srecna kupovina i neka nam je 2024 sezona srecna i bericetna

HID broj: 730567000113
ID Oglasa: #136514656
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.