slika
1 od 1

abrazivni disk za obradu papaka 125mm

3.600 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
121
8
pre 8 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Abrazivni disk za obradu papaka 125mm: abrazivni disk koji se lako namešta na brusilice. Prečnik diska je 125mm, gustina 30 grita.

Prilikom postavljanja diska budite pažljivi i proverite da li ste ga fiksirali na brusilici kako se ne bi otkačio tokom rada. Takođe, obratite pažnju da lepo fiksirate nogu životinji kako ne bi mrdala prilikom rada. Tokom rada, nemojte mnogo pritiskati brusilicu uz papak, dovoljno je oštar disk da lepo skida rožnati izrast na papku.

Stanje papaka je od velikog značaja za ukupno zdravlje životinje. Redovno treba vršiti pregled i obradu papaka, pogotovo u uslovima štalskog držanja. Preporučuje se da se vrši obrada papaka makar dva puta godišnje. Ukoliko se goveda izvode na ispašu, priliko šetanja dovoljno troše papke. Svakako ih treba pregledati da nije došlo do povreda na samom papku, i ukoliko je potrebno dodatno ih obraditi.

Prilikom korišćenja pomagala kao što je i abrazivni disk za obradu papaka 125mm, uvek se preporučuje korišćenje zaštitne opreme- rukavica i naočara. Obavezno pre rada pregledati disk da nije oštećen na neki način. Ne treba koristiti oštećene diskove. Prilikom skidanja i postavljanja diska obavezno isključite brusilicu sa strujnog napajanja.
ID Oglasa: #128552076
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.