slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

AKO Duo Power X 2500 električni pastir 12V / 230V

20.130 din

Čurug
148
2
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
IN0000300

  • 12 V / 230 V DUO uređaj sa visokom izlaznom snagom
  • za normalne sisteme ograda sa niskim rastinjem
  • indikator praćenja ograde
  • odvojeni indikator praćenja baterije
  • sa bočnim prekidačem ON / OFF

AKO-Agrartechnik GmbH & Co. KG jedan je od tržišnih lidera u oblasti električne ograde u Evropi.  AKO razvija i proizvodi širok spektar energenata i dodataka kao što su trake, niti, izolatori i još mnogo toga.  Vrhunski kvalitet i sigurna aplikacija uvijek su u prvom planu.  Strogo pridržavanje važećih standarda stvara sveobuhvatna i, prije svega, sigurna rješenja za svaku primjenu - kako bi se olakšao svakodnevni rad vlasnika konja, farmera i ljubitelja životinja.

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om
ID Oglasa: #115266453
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.