slika
1 od 1

Dvostruko gumeno pulsaciono crevo

750 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
266
4
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Dvostruko pulsaciono crevo gumeno: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od kvalitetne gume. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dimenzija 2x7x14mm.

Ovo crevo se sastoji od dva spojena creva. Na oba creva unutrašnji prečnik je 7mm, a spoljašnji prečnik je 14mm. Dvostruko pulsaciono crevo je podjednako bitan deo za mašinsku mužu, kao i mlečna creva, vakum creva, sisne gume i ostalo. Neophodno je odabrati crevo koje je dovoljno elastično, gipko, ali i lako za održavanje i pranje.

Dvostruko puslaciono crevo gumeno se postavlja od gornjeg dela mlekosabirnika do pulsatora. Broj dvostrukih promena u minuti se naziva pulsacija. Pulsatori uglavnom šalju 45-60 pulsacija u minuti. Promenama normalnog pritiska i podpritiska se omogućava promena takta muže i takta masaže. Uglavnom odnos taktova je 1:1 ili 1:2.

Održavanje i kontrola je svakodnevan i kontinuiran posao. Provera da ne postoje pukotine na crevu, kao i osluškivanje pravilnog rada pulsatora je deo svakodnevne rutine. Obavezno radite proveru povezanosti sa pulsatorom i mlekosabirnikom. Periodično perite sa deterdžentom namenjenim za ovu opremu. Periodično vršite i zamenu creva novim. Redovna kontrola opreme će produžiti vek opreme. Ali i zaštiti Vaše životinje od nepotrebnog stresa izazvanog korišćenjem nepravilne opreme.

U ponudi imamo glavno vakum crevo,  mlečna creva, kao i kratka pulsaciona creva. Takođe možemo da ponudimo i različite sisne gume. Od našeg domaćeg proizvođača, imamo u ponudi i deterdžent za pranje opreme, kao i različite proizvode za negu vimena pre i posle muže.

Dvostruko pulsaciono crevo gumeno dolazi u pakovanju od 25m. Prodaje se na metar. Cena se odnosi na metar. U ponudi imamo i dvostruko pulsaciono crevo PVC (2x7x13mm).

Avita Poljska
ID Oglasa: #102274603
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.