slika
1 od 1

Jod za dezinfekciju vimena posle muže 5kg

2.700 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
255
7
pre 4 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Jod za dezinfekciju vimena posle muže 5kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i negu vimena posle muže. Može se primenjivati kod krava, ovaca i koza.

Sredstvo se koristi nerazblaženo. Ima tamno braon boju. Primenjuje se uz pomoć odgovarajućih čaša za potapanje vimena. Nakon što završite sa mužom, svaku sisu potopite najmanje 2 cm u jod. Koža ostaje presvučena zaštitnim filmom koji ima zaštitno dejstvo. Uništava mikroorganizme koji tu dospeju, i zatvara muzni kanal do sledeće muže. Na ovaj način vršite prevenciju od nastanka mastitisa. Prilikom nanošenja paziti da u sadržaj čaše ne dopadnu nečistoće. Ukoliko primetite, najbolje je čašu isprazniti, dobro oprati, a zatim ponovo nasuti tečnost. Najlakša je primena nepovratne posude za dipovanje kako biste bili sigurni da je jod čist.

Pred sledeću mužu, višak joda koji se zadržao se opere i ukloni koristeći penu za pranje vimena.   Ako vime ima prethodne rane, najbolje koristiti zaštitne kreme- predlažemo KerbaMint kremu,   i zalečiti ih, pa tek onda koristit jod za dezinfekciju.

Jod se koristi za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

Upozorenje: Ovo sredstvo može oštetiti oko i stoga treba koristiti zaštitne naočare. Ukoliko sredstvo dospe u oči, detaljno ih isprati pod mlazom vode. Ako se proguta piti dosta vode. U oba slučaja, obratiti se lekaru po potrebi. Sredstvo skladištiti u prostoriji na temperaturama od 5-40 stepeni Celzijusovih.

Pakovanje: balon od 5kg. Nakon korišćenja detaljno oprati vodom, i balon se može ponovo koristiti.  Proizvodi Impuls Hemija.

Pogledajte ostale oglase ili pozovite 069/657-523

Šaljemo brzom poštom, plaćanje prilikom preuzimanja
ID Oglasa: #100478852
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.